Foto bij O2O.

Hope y'all like it . =)

POV Harry
Na de dag in het ziekenhuis komen Niall en ik weer aan in de hotelkamer. ‘Hey guys!’ roept Louis, even vrolijk als hij tijd. Niall en ik ploffen op de bank en Liam komt aan met wat drinken.
‘Is Elvira already home’ vraagt hij.
‘No, she has to stay still tomorrow. But everything is alright’ zegt Niall.
‘And how is the relationship between you and Céline, Harry?’ vraagt Louis aan mij. Hij wenkbrouw wiebelt weer. Grinnikend kijk ik hem aan. Louis neemt een slok van het drinken dat Liam heft ingeschonken en blijft mij vragend aan kijken.
‘I’m waiting for an answer..’ Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik moet antwoorden. Ben ik verliefd op haar? Ik vind d’r wel erg leuk. Misschien dat dit te kort was om elkaar te leren kennnen? En ook binnen de verkeerde omstandig heden. Ik neem ook maar een slok van mijn drinken.
‘Okay, next question. For Niall’. Are you in love with Elvira?’ vraagt Louis. Ik ben blij dat hij mij even niet lastig valt. Ik moet het even voor mezelf op een rijtje zetten. Gelukkig hebben we nummers uitgewisseld. Niall heeft ook nog geen antwoord gegeven op Louis' vraag. Ik zie hem na denken. ‘I like her’ zegt hij uiteindelijk. Liam, Louis en Zayn wiebelen alledrie met hun wenkbrouwen, waardoor Niall moet lachen.
Het is pas vier uur. Wat gaan we nog doen op onze laatste avond in Amsterdam, en de laatste avond van onze tour? Ik leg mijn vraag voor bij de anderen. ‘We can go out for dinner?’ stelt Liam voor. ‘I’m sure there are a lot of nice restaurants here’.
Iedereen stemd in. ‘Do you want to ask Céline to come with us, Harry?’ vraagt Zayn. Ik kijk Zayn even aan. ‘Oh, please say yes Harry! I want to see her again!’ roept Louis.
‘I’ll call her’ zeg ik en ik loop naar de slaapkamer. Ik zoek haar naam op tussen mijn contactpersonen en bel haar op. ‘Met Céline’ word er opgenomen.
‘Hi, it’s Harry, I was wondering if you had time to hang out with me and the boys tonight?’
Ik hoor haar stem wat vrolijker worden. ‘Yes I have time, but I have to ask my mum, wait a sec’.
Ik hoor hoe ze trap af rent en hoe ze in het Nederlands tegen haar moeder praat.
‘I’m allowed to hang out with you’ zegt ze lachend. ‘What are we going to do’?
‘We’re going out for dinner in Amsterdam, can you be here at 7?’ ‘I’ll be there, see you at 7!’
‘Bye!’ roep ik nog snel, voordat ze ophangt.
‘Céline is coming to join us, she’ll be here at 7!’ roep ik door de hotelkamer heen.

POV Céline
Ik ben zo blij dat Elvira wakker is. Ik was even bang dat ze er iets erg aan over had gehouden. Gelukkig is dit niet het geval.
Het was echt een bizar moment toen ze wakker werd. In principe wist ze niet dat Niall en Harry er zouden zijn, maar het eerste waar ze naar vroeg was Niall.
Toen ze haar ogen open deed en zijn naam uitsprak, zag je Niall gewoon glunderen. Of hij verliefd op haar was? Ik zou het niet weten.. Maar hij vond haar in iedergeval heel erg leuk.
Het is inmiddels 5 uur.
Over 2 uur moet ik in Amsterdam zijn en ik weet nog niet eens wat ik aan wil.
Ik bekijk de stapeltjes met kleren. Ik wil iets aan wat niet te sportief maar ook niet te netjes is. Uiteindelijk kies ik voor een spijkerbroek en een goud-bruin blousje*. Mijn haar borstel mijn haar en laat het daarna los. Ik doe mijn makeup opnieuw, en loop naar beneden. Ik ga op de bank zitten en doe de tv aan. Ik zap langs de zenders en blijf steken bij RTL Boulevard.
Albert Verlinde verteld iets over Justin Bieber. ‘Dan nu het volgende onderwerp. Harry Styles, lid van de Engelse boyband One Direction, is gespot in het Slotervaart ziekenhuis’. Ik ga op het puntje van de bank zitten. ‘Hij stond onder het afdakje van de ingang, met een meisje. Wie dit meisje is, is nog onbekend’.
‘Wat zie je er leuk uit.’ Opeens staat m’n moeder naast me. ‘Sssht!’roep ik . Er floept een foto in beeld van mij en Harry onder het afdakje.
‘Ben jij dat met Harry Styles?’ vraagt mijn moeder. Ik knik. We zijn dus nu al gespot..

-

Kleding Céline - http://www.polyvore.com/kleding_c%C3%A9line_afspraakje_met_one/set?id=41476234&.locale=nl

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen