Foto bij O18.

Alweer Niall's POV.
(:

POV Niall
We lopen naar binnen. Ik ga met Céline, Harry en Esmay in het restaurant van het ziekenhuis zitten. Cecile en Orlando zijn samen naar Elvira. Ik wacht gewoon rustig mijn beurt af. Sowieso gaat Esmay na Cecile en Orlando.
Ik eet een Twix. Esmay kijkt ons nog steeds vol belangstelling aan. Je kon zien dat ze echt een fan was, en niet kon geloven dat Harry en ik aan de tafel zaten. Ik vond het eigenlijk wel zielig dat ze nu Liam, Louis en Zayn niet kon zien.
Ik besluit het maar zo te laten. Na een tijdje komt Cecile naar ons toe. ‘Esmay, ga naar je vader. Hij is bij Elvira. De derde etage, kamer 22’. Ik versta niet wat ze zegt, maar Esmay loopt daarna weg. Cecile gaat op de stoel zitten waar Esmay net nog op zat. ‘Niall, Céline, Harry, I’ve got good news. They are going to wake her up today’. Ik weet niet wat ik hoor. Ze word wakker! Cecile gaat door. ‘She has only a consussion’. Ik ben blij dat ze eindelijk weten wat er aan de hand is.
‘It’s 1:30PM now, they are going to make her awake at 2:15. Orlando and I made the decision that we want you all in her room, so don’t worry about that’.
Ze word wakker. Eindelijk. Bijna een dag heeft ze zo gelegen. Harry en Céline omhelzen elkaar.
Ik denk dat het nog wel wat word tussen die twee. Ik lach.‘That’s good news’ zeg ik tegen Cecile.
Cecile gaat nog even naar Elvira en ik blijf hier met Harry en Céline. Om 10 over 2 gaan we met z’n drieën naar boven. Ik krijg zenuwen. We lopen door de gang naar Elvira’s kamer. Harry klopt 2 keer op de deur en na een zachte ‘come in’ lopen we door.
En dokter is bezig met het loskoppelen. Het infuus word uit haar arm gehaald en de apparaten worden weggereden. Ik kijk bezorgd. Opeens lijkt ze heel klein zonder al die apparaten om zich heen.
Een zuster haalt nog een paar stoelen. Cecile, Orlando en Esmay zitten aan de rechterkant van het bed, en er komen nog 3 stoelen bij voor aan de linkerkant. Ik ga aan de meest rechtse stoel zitten. Dicht bij haar hoofd. Daarnaast zit Céline en Harry zit bij het voeteneinde.
‘Dont be nervous Niall’ zegt Cecile tegen me. ‘Remember what I told you, you light up every day of her life’.
Ik voel mezelf blozen. ‘Do you mind if I take her hand?’ vraag ik voorzichtig.
‘Ofcourse not, take it’ glimlacht ze naar me.
Ik pak haar hand, zoals ik al vaak had gedaan en wrijf er weer zachtjes over. Ik hoor Céline zuchten. Harry legt zijn hand op haar been. Ik kijk naar Esmay, Orlando en Cecile. Hun dochter en zus ligt hier en ze kan ieder moment wakker worden uit haar slaap. In principe zijn Harry en ik complete vreemden voor hen, dus ik vind het speciaal dat we hier bij mogen zijn. De klok tikt de minuten voorbij.
Opeens voel ik iets in mijn hand bewegen en kijk naar beneden. ‘She moved her hand’ fluister ik. Iedereen kijkt me aan, en daarna schieten alle ogen naar Elvira.
Ze knippert even met haar ogen voordat ze ze opent. We glimlachen allemaal.
‘Where's Niall?’ is het eerste wat ze vraagt.


-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen