Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Anhysbys

    Dit is inderdaad het minst duidelijke stuk. Ik vond alles tot nu toe erg leuk en mooi ingedeeld. Duidelijk en overzichtelijk was het allemaal, maar dit is een beetje vaag.

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Ik vind dit best onoverzichtelijk. Ik weet niet wie wat geschreven heeft, niet wat de titel is of waar het gedicht begint of eindigt. Misschien dingen in vet zetten of in het schuin?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen