Foto bij Why do you wanna help me out of my problems (Tom lovestory) 61

ik hou van jullie reacties (H) (A)

Demi zag je en keek je aan met haar prachtige ogen. Jens: pa wat is er aan de hand? Hij draaide zich boos om en keek jou kwaad aan. Jens: pa? Je hoorde zijn vader iets terug zeggen maar je lette er niet op. Je stapte naar Demi toe en deed je armen rond haar middel. Meteen verstopte ze haar gezicht in jou trui. Je gaf haar een kus op haar haren en zag dat Jens naar jullie wees. Jens: zie je niet dat ze gelukkig is? Je zag haar vader naar jullie kijken: Ze komt enkel in de problemen en waarschijnlijk brengt hij haar nog meer in die problemen! Je keek hem verbaast aan. jij: excuseer meneer maar ik zou Demi nooit in de problemen brengen. Zijn blik werd opeens minder hard en hij zei: dat zeggen ze allemaal.


Demi pov:
Het was nu 2 weken later. Jou vader deed al een pak minder chagrijnig tegen je en zweeg over Tom. Je was juist op school aangekomen voor je rapport. Tom had voor de examens gevraagd of je Kerst bij hem wou vieren. Natuurlijk wou je dat maar je ouders moesten ermee akkoord gaan. Van je ouders mocht het enkel als ze nog eens deftig met Tom hadden gepraat en als jou rapport goed was. Je dacht ergens dat je rapport wel goed ging zijn maar toch had je schrik. Als je gebuisd was, was het jou schuld dat je niet naar Tom mocht en dat wou je echt niet. Je ging naar het juiste lokaal toe en ging in de gang zitten. Je zag dat Andrew daar ook zat. Je gaf hem meteen een knuffel en ging op zijn schoot zitten aangezien er geen plaats meer was. Toen de deur open ging zag je een chagrijnige Daan het lokaal uitkomen. De leraar zei dat Andrew nu moest en die keek Daan waarschuwend aan voordat hij naar binnen ging. Hier zat je dan, je zag dat Daan je aankeek en hij kwam naar je toe. jij: haal het in je hoofd om iets te doen of je krijgt weer een trap. Daan bleef abrupt stilstaan. Mooi zo dacht je. Hij bleef de hele tijd naar je kijken maar deed niks. Toen Andrew het lokaal weer uitging zag je Daan weg gaan.

Reageer (2)

  • MAK3Y0URM0V3

    Srry in de drukte van oud en nieuw enzo, was k t helemaal vergeten, k dacht dat k deze al gelezen had. Danke voor t waarschuwen
    Snel verdur(H)(H)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan is echt super

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen