x

POV Céline
Mijn wekker gaat om 10 uur. Ik heb bonkende hoofdpijn. Ik ga m’n bed uit en pak eerst een aspirientje uit de kast.
Ik vul een glas met water en slik het aspirientje door. Ik zucht en leun even op het aanrecht. Ik wrijf met mijn handen door mijn ogen.
Daarna doe ik mijn glas in de vaatwasser en loop naar boven. Ik ga vandaag maar wat simpels aan doen. Het word vast weer een dag in het ziekenhuis. Morgen vroeg vliegen de jongens weer terug naar Engeland. Ik slik bij het idee. Ik wil dat Elvira wakker word, ze moet dit meemaken. Zoals Niall bij haar bed zat gister. Onbeschrijfelijk.
Ik doe mijn kast open en haal er een sweater en een simpele spijkerbroek* uit en ik loop naar de badkamer.
De warme stralen van de douche doen me echt goed. Ik doe mijn kleding aan en loop weer naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten en neem mijn laptop op schoot. Ondertussen kam ik mijn natte haren uit.
Ik open twitter en ik zie dat ik een DM heb. De afzender is Harry

Direct Message from @Harry_Styles
Goodmorning (: Are you feeling better? I’ll see you in the hospital this afternoon .x

Ik lach een beetje en stuur wat terug.

Direct Message to @Harry_Styles
Goodmorning Harry. Yes i’m feeling better, thankyou. See you later xx


Ik wilde het niet te klef maken ofzo. Dit vond ik wel goed.
Ik gooide de laptop van mijn schoot en liep naar mijn spiegel. Ik pakte wat mascara en deed het op mijn wimpers. Daarna nog een klein beetje oogpotlood. Ik vond het wel goed zo. Ik pakte mijn paarse tas en liep naar beneden. Mijn tas van gisteren lag nog steeds in de hoek van de gang. Ik pakte hem en deed alle spullen over in mijn paarse tas.
Ik pakte een muts met oortjes en pakte ook mijn paarse Vans. Ik deed ze aan en smeerde een broodje. Het viel me nu pas op dat er een briefje op tafel lag. Het was van mijn moeder.

Ben naar Amsterdam met je zusje. Bel even als je dit leest. Succes in het ziekenhuis.
Kus, mama


Ik had geen zin om haar te bellen nu. Ik at mijn brood op en deed mijn jas aan. Elvira’s moeder kon ieder moment komen om me op te halen.
Niet veel later kwam de auto al voorrijden. Elvira’s vader en zusje zaten nu ook in de auto. Elvira’s zusje, die Esmay heette, belde aan.
‘Hoi Céline, alles goed?’ vraagt ze aan mij. Ik knik, ‘met jou ook?’ . Ze haalt haar schouders op.
Ik sluit het huis af en stap de auto in. Ik zeg Elvira’s ouders gedag. Als we op de snelweg zijn vraagt haar vader aan me wat er nou precies is gebeurt. Ik besluit het hele verhaal maar uit te leggen.
‘Opeens hoorde ik het publiek gillen. Ik zag Harry rennen en toen ik opzij keek lag Elvira op de grond met Niall en Zayn naast haar’ eindig ik. Ik voel dat ik tranen moet binnen houden. Het was best wel heftig wat er was gebeurt. Esmay kijkt me aan. ‘Harry heeft voor je gezongen, Céline’ zegt ze. Ik glimlach flauwtjes. Ik wist dat Esmay een mega crush op Harry had, net als ik.
Elvira’s vader keek weer uit het raam en ik zag dat Elvira’s moeder moest huilen.
Ik voelde me een beetje ongemakkelijk en ik kon niet wachten totdat we in het ziekenhuis waren.

Niet veel later kwamen we aan. De auto werd geparkeerd en we stapte uit. Ik zag een grijs busje rijden met verduisterde ramen. Het busje parkeerde ook op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ik wist gewoon dat de jongens daarin zaten. En ik had gelijk, Harry en Niall stapte eruit.
Ik tikte Esmay op haar schouder. ‘Kijk, Harry en Niall’ zei ik, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik had geen fangirl gevoel meer. Esmay wel. Ze sloeg een hand voor haar mond en Harry en Niall kwamen op ons afgelopen.
‘Kijk de jongens van One Direction’ zei Cecile tegen Elvira’s vader, die Orlando heette.
Hij keek op. ‘Dit vind jij zeker wel leuk, Esmay’ zei hij tegen Esmay die mij aankeek.
Harry en Niall waren nu vlak bij ons. Ik loop een stukje naar Harry toe. Hij omhelsde me. ‘Hi’ fluisterd hij. Ik zeg gedag terug. ‘Give this girl a hugg, she’s Elviras younger sister Harry’ fluister ik. Harry liet me los. ‘So you are Esmay’ zegt hij tegen haar. Esmay knikt. ‘C’mon, give me a hug’ zegt Harry en Esmay loopt voorzichtig naar hem toe. Hij laat haar weer los. ‘Shall we go inside?’ vraagt Niall. Ik lach naar Niall als begroeting en Elvira’s ouders stemmen in.
Met zijn zessen lopen we de hal van het ziekenhuis in. Op ziekenbezoek bij Elvira. Samen met Harry en Niall van One Direction. Nog steeds klinkt het raar.

[url]Kleding Céline http://www.polyvore.com/kleding_c%C3%A9line_eerste_ziekenhuis_bezoek/set?id=41417252[/url]

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen