Foto bij 000. - Prologue.

Niall J. Horan

Haar lieve glimlach, die spontaan haar lippen sierde wanneer ze voor een overvolle zaal mocht optreden. Haar ogen die blonken, telkens ze in de mijne keek. Haar kleine handen, zo zacht als een babyhuid, die ik telkens weer met de mijne mocht verstrengelen. En haar fluweel zachte stem die als muziek in mijn oren klonk.
Een traan verlaat mijn ogen, die ik woest met de palm van mijn hand weer wegveeg, en een stille snik verdwijnt uit mijn mond, wanneer ik aan haar denk. Ik zou haar zo graag nog één keer in mijn armen houden en haar vertellen dat ik haar ongelofelijk graag zie, maar daar is het immers al te laat voor. Ze is weg, voor altijd verdwenen uit mijn leven. Nooit zal ik ooit meer van een meisje houden of voor een meisje voelen als wat ik voor haar voelde. Het was geen domme kalverliefde zoals iedereen het in de omgeving noemde, het was oprechte liefde. Oprechte gevoelens, die ik nooit eerder had gevoeld. Oprechte liefde, vanuit het diepste van mijn hart. En daar zal ze dan ook voor altijd zitten.

Dit is het verhaal over twee artiesten, Niall Horan [One Direction] en Florence McDonald [FGO, Florence goes online], die hopeloos verliefd op elkaar worden. Een verhaal vol liefde, avontuur, vertrouwen, verdriet en ontrouw.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen