Foto bij O11.

Hazza und Nialler POV :)
Ze spelen zich op ongeveer hetzelfde moment af.
Je merkt het vanzelf wel hihi
Hope u like it x.

POV Harry

Ik weet het zeker. Ik heb Céline in het publiek gezien. Eerst twijvelde ik, maar daarna zag ik een meisje met krullend haar naast haar staan, en ik wist dat dat Elvira was. Ik keek haar aan en ze had het door.
Ik ben nog nooit zo blij geweest. Ik heb haar gezien..
Tell Me A Lie gaat nu beginnnen. Liam begint. ‘Can never get it right, no matter how hard i tried..’
Ik beweeg me over het podium naar de plek waar ik Céline net had gezien. Ik probeer me te concentreren op het liedje en op het zoeken van Céline, waar ik vervolgens heel hard in faal.
Niall tikt op mn schouder terwijl hij ‘.. listen, listen. Tell me you don’t want my kiss, that you need your distance, distance’ zingt. Shit, ik ben vergeten mee te zingen. Snel zing ik mee. ‘Tell me everything but don’t you say he’s what you missing baby’.
Niall kijkt me hoofdschuddend aan en ik besluit haar nu maar niet te zoeken.
I dol nog wat over het podium. Als Tell Me A Lie is afgelopen komt One Thing. Hij moet eigenlijk bijna meteen doorspelen, maar dat gebeurt niet. Niall neemt het woord.
‘Okay guys, I’m going to tell you something’.
Het publiek gilt hard. ‘Shh, shh’ sust Niall. ‘This is the only show where this will happen .. Today there are going to be two girls on stage while we are singing One Thing. ‘ Ik kijk Niall verschrikt aan. Bij One Thing? Wie dan.. Toch niet Céline?
Het publiek is alweer aan het gillen en de intro begint. Ik kijk Louis aan die mij alleen maar goedkeurend aankijkt.
Terwijl Liam begint met zingen komen er twee meisjes aan gelopen door de schuifdeuren van het podium. Ik herken ze meteen.Het zijn Céline en Elvira.
Ik sta geschokt naar ze te kijken. Zayn pakt Céline beet en zie hoe Niall naar Elvira toe loopt. Zayn geeft Céline over aan mij. Ik begin met zingen en trek haar voorzichtig naar me toe. ‘Shot me out of the sky, you’re my kryptonite..’ ze moet lachen en ik zing door terwijl ik me weer naar het publiek went maar haar hand nog steeds stevig vast heb. Louis en Liam komen aan met twee krukjes waar Céline en Elvira op kunnen zitten. Ik begeleid haar naar het krukje en laat haar hand los. Ik kijk weer in het publiek en zing ‘Get Out, get out, get out of my head’ en dan draai ik me weer terug naar Céline en zing 'But fall into my arms instead'
Ze bloost een beetje, en zit met een bigsmile op de kruk.
Ik vind dit nu al leuk..

POV Niall
Ik zie Harry verbaast om zich heen kijken als ik de woorden heb uitgesproken. De intro begint al dus het is te laat om hem nog iets uit te leggen. De schuifdeuren vliegen al open Céline en Elvira staan al in de deur opening. Harry kijkt nog altijd verbaast. Ik pak Elvira’s hand en zoals afgesproken begeleid Zayn Céline naar Harry. Ik tik Elvira kort op haar schouders en ze lach even. Dan wenk ik dat ze naar Céline en Harry moet kijken. We kijken er even naar, en lachen dan naar elkaar om te laten merken dat ons plan gelukt is. Ik zet in op het refrein. Ik zie dat Elvira contact probeert te zoeken met Céline maar ze krijgt het niet.
Het ziet er best wel grappig uit. Ik loop weer een stukje terug en pak Elvira’s hand en gebaar dat ze moet staan. ‘Now I’m climbing the walls, but you don’t notice at all’ zing ik en ik zie dat Elvira er van geniet.
Opeens word ze heel onrustig, ik zie het aan haar ademhaling. Wat gebeurt hier?


-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen