Foto bij O1O.

Céline und Harreh POV.
:D

POV Harry
Nog 10 minuten voordat het optreden gaat beginnen. Ik wil zo graag weten wat Niall heeft geregeld. Misschien is zijn plan wel compleet mislukt en gebeurt er niks? Daar denk ik liever niet aan. Ik trouwens dat het wel gelukt is en dat de andere jongens het ook weten.
Louis loopt namelijk de hele tijd met zijn wenkbrouwen naar me te wiebelen, en heeft daarbij ook nog eens een hele grote grijns op zijn mond. Het gevoel dat Céline straks in de zaal vooraan staat maakt me zenuwachtig, ookal ken ik haar niet eens. Ik had er gewoon nu al zin in om haar een mega knuffel te geven. Ik wilde haar zo graag leren kennen.
Het mocht gewoon niet gebeuren dat het plan van Niall was mislukt. Dat kon gewoon niet.
‘One Direction, the show is going to start in 5 minutes! Be ready for the entrace!’ word er omgeroepen. Ik werp nog een laatste blik in de spiegel en haal mijn hand door mijn krullen voordat ik de deur uitloop. Op de gang staan Liam, Niall, Zayn en Louis al te wachten. ‘Are you ready Harreh?’ vraagt Zayn.
‘Yes I am!’ roep ik .
‘Let’s make this show rock!’ roept Louis en hij wenkbrouwwiebelt weer naar me. ‘It’s going to be an amazing show Harry, trust me’ volgt daarna. Ik kijk Liam daarna vragend aan, maar die haalt zijn schouders op . Met zijn vijven lopen we naar de podium ingang.

POV Céline
Elvira en ik hebben een plekje helemaal vooraan. Op het podium staan al 5 microfoon standaarden en een drumstel met het One Direction logo erop. Ik hou mijn camera alvast bij me zodat ik meteen kan beginnen met filmen als het concert begint.
Niet veel later word er omgeroepen. ‘Is everybody ready? Make some noice for One Direction!’
Iedereen gilt het uit en dan komen de jongens op met NaNaNa.
Het is geweldig. Ik sta dicht bij Louis, Harry staat aan de andere kant van het podium. Ik sta te springen en te zwaaien als mijn ogen die van Louis ontmoeten, teminste, dat lijkt zo.
Ik moet even zenuwachtig lachen maar Louis is al weg. Het was vast een verbeelding. Ik volg waar Louis heen gaat en ik zie dat hij naar Harry is gerend. Harry staat gewoon uit volle borst te zingen ‘Always like nanana, then we’re like yeah yeah yeah’. Het is duidelijk dat Louis daar niet hoort te staan, want Harry schrikt een beetje als hij Louis ziet.
Ik richt me op Liam, Zayn en Niall die lekker staan ze zingen. Opeens zie ik Harry achter hen langs rennen en hij staat opeens op de plek van Louis. Met zijn ogen zoekt hij iemand, ik zie het gewoon.
Ik tik Elvira aan. ‘El!’ roep ik hard in haar oor. ‘Vind je ook niet dat het lijkt alsof Harry iemand zoekt?’
Elvira kijkt naar Harry. ‘Nee, hoe kom je daarbij?’lacht ze.
‘Het leek gewoon zo’ zeg ik, en ik kijk weer naar Harry. Nog steeds zoekt hij iemand. Ik weet het gewoon zeker. Zijn ogen staan speurend.
En dan gebeurt er waar ik zo op gehoopt had. Zijn ogen ontmoeten de mijne. Het was anders dan bij Louis. Hij kijkt me gewoon recht in mijn ogen aan. Ik zie dat hij heel even schrikt.
Wat gebeurt er met hem? Hij went zijn blik nog heel even af en zingt de laatste zin. ‘We’re like na na na !’ en dan kijkt hij weer terug. Ik moet lachen. Hij lacht terug. Oh my god. Harry lacht naar me. Wat gebeurt hier?
Ik besluit niks tegen Elvira te zeggen. Straks denkt ze nog dat ik het me allemaal heb verbeeld.
Mijn hoofd werkt op volle toeren. Harry kijkt intussen niet meer. Liam neemt nu even het woord.
‘Hello everyone! How are y’all doing?!’ Er barst en luid gescheeuw los. Dan neemt Niall het van hem over. ‘It’s amazing to be here, we’d love Amsterdam!’ Ik kijk naar Elvira en ik zie dat ze een enorme glimlach op haar gezicht heeft bij het praatje van Niall. ‘Okay, Let’s do the next song!’ roept Louis. ‘This is Up All Night!’ De klanken van de melodie beginnen, en ik zing mee.
‘It feels like we’ve been living in fast forward, another moment passing by..’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen