De dag van t concert is eindelijk aan gebroken, yeaah buddie ^^
Scroll naar beneden bij t sterretje om de kleding te kunnen zien :)

POV Céline
Als ik wakker word besef ik dat het vandaag zaterdag is. Vanavond is het One Direction concert. Ik glimlach een beetje en ik probeer mijn mobiel te pakken. Ik kan er net niet bij, waardoor ik mis grijp. Mijn mobiel valt en glijd door daar de andere kant van mijn kamer. Ik zucht en gooi mijn dekens van me af. Ik raap mijn telefoon op en ga naar beneden.
Het is pas 10 uur. Ik pak de huistelefoon om Elvira te bellen. We wilde al redelijk vroeg bij de Heineken Music Hall zijn maar we wisten nog niet welke trein we zouden nemen.
Uiteindelijk besluiten we dat het die van 11 uur word. Ik heb dus nog een uur. Gehaast loop ik naar boven en ga voor mijn kleding kast staan
What the hell moet ik aan?!
Na 10 minuten mijn tijd te hebben verdaan kies ik voor een simpele, maar sprotieve set kleding*.
Ik maak me ook niet te donker op en ik loop weer naar beneden. Het is inmiddels al kwart voor 11 aan, ik moet echt opschieten want ik moet ook nog naar de trein lopen..
Snel pak ik mijn tas en stop daar mijn m'n camera, 2 flesjes water, m'n portemonnee en nog wat extra makeup in. Ik doe mijn mobiel in mijn broekzak, pak een appel van de fruitschaal en loop naar de kapstok om mijn jas te pakken.
'Was je nog van plan gedag te zeggen'? oppeens staat mijn moeder lachend achter me.
'Sorry mam, ik had haast' lach ik. 'Maakt niet uit hoor, heel veel plezier en ik zie je wel weer verschijnen vanavond' zegt ze.
'Tot vanavond!' zeg ik, en ik loop deur uit.
Omdat Elvira in een andere wijk woont, is zij de trein al een station eerder op gestapt. We zien elkaar dus pas in de trein. Terwijl ik richting het station loop doe ik mijn oortjes in en zet Stole My Heart aan. Ik playback mee met het liedje en het station komt al langzaam in zicht. Op de stations klok staat dat het 5 voor 11 is dus ik ben redelijk optijd. Ik koop een kaartje en ren de trappen op naar het juiste spoor. Ik ga op een bankje zitten en pak mijn mobiel om maar even iets te tweeten.

CelineOfficial -Op het station wachten voor de trein. Kan echt niet wachten tot vanavond! x

De trein komt aangereden en ik stap in. Ik loop naar de goede coupé. Ik zie Elvira al zitten. Helemaal in haar mobiel verzonken met 2 oortjes in. Ze heeft niet eens door dat ik tegenover haar ben gaan zitten. Als ze naar 3 keer 'hoi' nog niet heeft gereageerd klop ik even op haar schouder. 'Yo!' zegt ze, alsof ik hier net kom aan lopen.
'Dude, je weet dat ik hier al bijna 3 minuten zit? ' vraag ik spottend.
'Echt, oh my gosh, ik had niet eens door dat je hier al stond!' zegt ze geschrokken, maar begint gauw weer een ander verhaal. 'Cel, vanavond zien we THEBOYS'.
Ik krijg een big smile op mijn gezicht. 'Yeah' zeg ik blij, en ik staar naar buiten. Volgens mij gaat dit echt de beste dag van mijn leven worden.

POV Elvira
We zijn aangekomen bij de Heineken Music Hall. Het is pas kwart over 12 en er zijn nog niet zo veel mensen. Ik kijk naar het gebouw en het idee dan One Direction hier misschien al binnen is geeft me een warm gevoel van binnen. Ik word al zenuwachtig aan het plan denk. Céline weet nog steeds van niks. Ik wil het haar zo graag vertellen, maar ik heb Niall beloofd om het niet te doen, dus daarom doe ik het niet..

-tijdsprong 6 uur-
We hebben net een menu van de McDonalds naar binnen gewerkt en lopen weer terug naar de HMH. Het is al een stuk drukker dus we besluiten om maar alvast in de rij te gaan staan bij de ingang. We zeggen helemaal niks meer tegen elkaar omdat we zo zenuwachtig zijn, en ik ben ook nog eens superbang dat ik het geheim aan haar vertel.
'El, wat heb jij eigenlijk aan?' vraagt Céline opeens. Ik doe mijn jas open. 'Dit' zeg ik lachend en ik laat mijn outfit aan haar zien*.
'Leuk' zegt ze en ze richt zich weer op de rij, net als ik. Wij zijn al bijna aan de beurt om naar binnen te mogen.
Als we onze kaartjes hebben laten zien en naar binnen zijn gelopen omhelzen we elkaar even van blijdschap. We lopen door de drukte als ik een man opmerk die zoekend rondkijkt. Ik herken hem meteen als Jack. Ik wil hem bijna roepen, maar ik bedenk me net op tijd dat dat natuurlijk niet kan.
Gelukkig ziet hij ons en hij loopt naar ons toe. Hij knikt even naar me om te weten dat hij me herkent heeft en ik knik terug om te laten weten dat hij goed zit. Hij tikt Céline op haar schouder. Céline draait zich om. 'Hi girls' begint hij. 'Can I ask you something?' Céline en ik knikken allebei en Jack gaat verder. De zenuwen gieren echt door mijn lijf.
'Do you want to be the 2 girls who are going to be on stage tonight?'
Ik zie Célines mond open vallen van verbazing, en als Jack het zo zegt klinkt het zo geweldig dat ik mijn hand voor mijn mond sla.
'yes yes yes! stamelt Céline, helemaal overdonderd. Jack drukt mij 2 kaartjes in mijn handen. 'You'll find information about when you have to leave the audience and stuff like that on the backside of the tickets. Have fun with the show, and you'll see me backstage!' En hij was alweer weg.
Sprakeloos kijken we elkaar aan. 'El, wij gaan bij ze op het podium' fluistert ze. Ik knik enthousiast.
Ze moest eens weten wat haar nog meer te wachten stond..


-



Kleding Céline[url] http://www.polyvore.com/cgi/set?id=41308037&.locale=nl [/url]

Kleding Elvira http://www.polyvore.com/kleding_elvira_1d_concert/set?id=41308404

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen