enjoyyy x.

POV Elvira
Niall heeft me het hele plan uitgelegd. Wat een verhaal zeg.
Ik was voor het gesprek zo bang om een paniekaanval te krijgen dat ik er nog bijna eentje kreeg ook. Ik moet mezelf echt beter in de hand kunne houden. Gelukkig lukte dat deze keer en heeft Niall er hopelijk niks van gemerkt.. Zijn plan is nog eigenlijk best wel slim bedacht en ik wil maar al te graag helpen. Als Céline en ik morgen naar het concert gaan komt er een man, genaamd Jack, naar ons toe. Hij heeft een foto van ons en ik heb een foto van hem dus we weten van elkaar hoe we eruit zien.
Hij geeft ons een soort van kaartjes zodat we op het podium mogen tijdens het concert.
Tijdens Tell Me A Lie moeten we dan van onze plaats weg en de kaartjes aan een beveiliger laten zien. Dan brengt hij ons naar de ingang van het podium zodat we bij One Thing op het podium komen. Dit is niet geplant, want er komen ook fans op het podium bij I Want. Harry weet dus niet dat Céline op gaat komen bij One Thing.
Eigenlijk was dit echt een droom. Harry wilt Céline ontmoeten en ik heb zojuist met Niall gebeld. Ik heb gelachen met die jongen alsof ik hem al jaren ken, alsof we vrienden waren. Maar in werkelijkheid heb ik hem nog nooit gezien. Voor hem zou het pas vreemd zijn, want hij kende mij totaal niet. Ik wist veel over hem omdat ik een fan was, maar hij wist niks over mij. Behalve de dingen die ik hem aan de telefoon verteld had.
Maar het was zijn idee geweest om te bellen én we hadden gelachen.
Ik verheugde me op morgen. Dan stond ik oog in oog met Niall Horan en de andere jongens van One Direction..

POV Niall
Ik drukte op het rode telefoontje op het gesprek te beëindigen. Ik leunde even tegen het muurtje waar ik bij stond en dacht even na. Morgen zou Harry Céline gaan ontmoeten en ik Elvira..
Ik schrok van mijn eigen gedachten. Ik Elvira ontmoeten? Eigenlijk was er niks raars aan die gedachte, ik had er toch ook aan te telefoon gehad?
Ik dacht even aan haar. Ik had maar 1 foto van haar gezien, dus ik kon alleen die foto voor me halen. Ik word wakker uit mijn gedachte als ik iemand mijn naam hoor roepen. 'Niall, where are you?!' Het is Louis die me roept. 'Niall?!' klinkt het nog een keer. Ik doe mijn mobiel in de zak van mijn sweater en ik ren richting de bus.
'Niall, where have you been?' vraagt Louis, die in de deur opening van de bus staat. 'I needed some fresh air' verzin ik snel.
'Fresh air?' vraag Louis ongelovig. 'Yes, fresh air. Can we get in the bus now?'
Louis doet een stap opzij en ik loop naar binnen. Iedereen ligt al in bed en het val me nu al op dat Louis ook zijn pyjama aan heeft. Teminste, als je een onderbroek en een hemd een pyjama vind?
Ik loop naar de wasbak om mijn tanden te poetsen en als ik dat heb gedaan loop ik terug naar het slaap gedeelte.
Louis slaapt nog niet. 'Lou, what's the matter?' vraag ik lachend.
Louis kijkt me aan. 'Nialler, do you really think I believe you went out for some fresh air?'. Ik moet lachen. Liegen kan ik dus echt niet.
'I know you have secret plans for Harry and Céline'zegt hij terwijl hij met zijn wenkbrauwen op en neer wiebelt. Het ziet er komisch uit waardoor ik in de lach schiet. 'Am I right?'roept hij blij.
'Shh, shh Louis'fluister ik.
'Yes, you are right.. I didn't went out for fresh air but I'm not going to tell you the real reason. You'll see it tomorrow.'
Ik loop door naar het slaapgedeelte en ga in het bed liggen.
'Naawh, please?' probeert Louis nog. Ik maar ik blijf bij nee.
'Goodnight Louis' zeg ik en ik sluit mijn ogen.


-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen