De goden waren altijd goed gestemd als het ging om de wolven. Ze hadden hun plekje in de cirkel van het leven goed verdedigd en hadden zichzelf omhoog weten te werken tot één van de meest ontwikkelde species van de wereld. Daarom hadden de goden onderling besproken dat van elk gebied één alfa naar hun toe mocht komen en de macht over een element mocht krijgen. Donder, Water, Aarde & Vuur werden verdeeld onder de alfa’s. Ze waren te herkennen aan de markings rond hun ogen en over hun snuit heen en de kleur ogen. Fel Geel voor Donder, Helder Blauw voor Water, Groen werd Aarde en het Vuur kreeg de Rode kleur. Ook werd bekend dat de macht over de elementen niet mocht worden misbruikt en dat het werd geïmplanteerd in hun genen. De nakomelingen van de alfa’s kregen dus ook deze macht, maar in een zwakkere vorm. Pas zodra de oudste naar Het Pad van de Goden was gekomen zou hij of zij hun volledige macht krijgen en alfa van de roedel worden. Je zag ook dat, hoe meer nakomelingen een alfa kreeg hoe zwakker de kracht werd. De eerste was het sterkste, daarna werd het zwakker. De bloedlijn zou dus alleen in stand blijven als de oudste alfa werd. Mocht deze overlijden, zou de roedel uit de cirkel worden verbannen en worden opgeheven. Het element werd dan aan een andere roedel geschonken worden.
Er waren twee elementen die de Goden niet wilde weggeven. Licht en Duisternis zou altijd in hun bezit blijven. Deze elementen zouden nooit worden geschonken, vanwege het gevaar dat er dan een grootschalige oorlog zou komen.

Eeuwenlang is het goed gegaan, totdat Zivza, de God van Oorlog, genoeg kreeg van de stilte op aarde en wel wat opschudding wilde. Hij stool de elementen van Fusda, de Oppergod, en deelde Duisternis uit aan een grote, strenge roedel die al jaren lang onder een streng regime leefde. Echter werd Licht niet uitgedeeld. Deze zou hij voor later bewaren om uit te delen, zodra Duisternis genoeg chaos had gecreëerd.
Bijna vijf jaar lang hielt Duisternis het alleen vol, de roedel maakte de andere elementen als slaaf en ze heerste over een groot gedeelte van de wereld. Toch konden ze het op een gegeven moment niet meer alleen aan. Duisternis besloot een bondgenoot te maken. Vanaf toen heerste Vuur en Duisternis samen op de wereld. Fusda was woedend geweest op Zivza toen deze erachter kwam wat hij had gedaan. Zivza werd verbannen bij de Goden en moest zelf een wolf vinden die deze chaos recht kon zetten. Deze wolf zou een alfa pup worden uit een kleine roedel waaraan geen enkel element was gegeven. Ze waren goedgelovig en de alfa leidde de roedel met harde hand. Er waren strenge regels en er werden vreemde rituelen uit gevoerd. De alfa pup, die de naam Talev, droeg was altijd al een buitenbeentje. Hij had niet de gebruikelijke kleur groen als ogen, zoals werd verwacht in de roedel, maar had een groen en een blauw oog. Hierdoor was hij altijd een pispaaltje in de roedel. En hier begint ons verhaal.

--

De Goden:

Oppergod; Fusda
God van Oorlog; Zivza
God van Liefde; Migda
God van Natuur; Hibro
God van Water; Aqro
God van Donder; Limbru
God van Wind; Pytro
God van Chaos; Dorta
God van de Onderwereld; Xiwo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen