Foto bij Belfast & London

Ik sliep goed omdat ik zo moe was en doordat het midden in de nacht was betekende dat langer slapen en minder tijd tot het concert.
Toen ik wakker werd kleede ik me aan en wachtte op Karin voor het ontbijt en daarna gingen we meteen door naar het concert.
Wie weet zag ik Joe nog wel, maar dat gebeurde helaas niet.
Dag van het laatste concert!
Vandaag was het alweer het laatste concert. Ik wou nog niet dat het afgelopen was. En geen Joe meer en vanaf volgende week weer naar school, blech! Ik ga al bijna over mijn nek als ik er aan denk. Maar goed, ik ga me weer op Joe focussen.
Ik had vanochtend een hartjes ballon gekocht en die laat ik vanavond op tijdens Just In Love!
Hoe toepasselijk.
Het was nu 3 uur. Ik besloot iets later tegaan dit keer zo vroeg heeft toch geen zin. Ik kom wel vooraan net als in Rotterdam toen waren we ook aan de late kant.
Ik ging me omkleden en werkte mijn make-up bij. Toen was het wel tijd om naar het concert te gaan. Toen we er waren stond ik zoals ik al zei vooraan. Sommige mensen keken me raar aan, omdat ik met een hartjesballon rondliep, maar daar trok ik me niks van aan.
Zoals gewoonlijk begon ik aan het einde van de podium opbouw al te gillen. Ik wist nu ook uit mijn hoofd wanneer dat was. Toen Joe op kwam begon ik nog harder te schreeuwen
Hij zag me alweer en lachte, ik lachte terug.
Tijdens Just In Love liet ik mijn ballon los. Hij pakte het touwtje en knoopte hem vast aan een of andere kabel. Toen hij ging zeggen: Dit is het laatste nummer, dit is See No More zei hij:Thank you!, na het concert van Britney ga ik handtekeningen uitdelen omdat het mijn laatste concert van deze tour is. Dit is het laatste nummer, dit is See No More! Ik was nu helemaal hyper.
Dit was geweldig, een handtekening van JOE JONAS! Na het concert van Britney liep ik zo snel mogelijk naar de hal.
Bij de shop stond Joe. Ik rende ernaar toe nadat ik de camera uit Karins handen had getrokken. Ik maakte een paar foto's.
Toen ik aan de beurt was kreeg ik een handtekening op een blanco blaadje met 3 -x-jes eronder. Tijdens dat hij mijn handtekening zette vroeg hij:'Kan het zijn dat ik jou eerder heb gezien?' 'Ja, dat kan!'zei ik.'Ik ben deze tour naar alle concerts geweest vanaf Rotterdam en vooraan stond!''Zie je wel, dat dacht ik al'zei hij.
'Mag ik met je op de foto?'vroeg ik lachend, terwijl ik Karin wenkte. Ze kwam aanlopen en pakte de camera van me over. 'Tuurlijk!' zei hij en hij sloeg een arm om me heen. *OMG, Joe raakt me aan* ging er door me heen. Ik wou weg lopen toen Joe mijn pols vastpakte en zei:'Nog bedankt voor de ballon' Ik lachte 'geen dank' en toen liep ik weg. Ik draaide me nog even om, maar hij was al bezig met andere. We liepen naar de parkeerplaats en belde een taxi.Het duurde even voor hij er was,maar toen reden we naar het hotel. Ik kon niet maar niet vergeten hoe hij me vast had op die foto. *zou hij het ontdekken* dacht ik.
Ik had in het klein boven aan op de ballon mijn nummer gezet.
*Ach, vergeet het dat ondekt hij nooit* In het hotel ging ik meteen naar bed, want morgen moest ik fit zijn om van mijn laatste dag Engeland te genieten. Ik sliep bijna toen ik All This Time onder mijn kussen vandaan hoorde komen. Ik pakte mijn mobiel. Onbekend nummer...
*Nu wordt ik toch wel nieuwschierig* Ik opende het smsje

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen