Foto bij OO4.

POV Harry
Ik bekijk de foto nog eens goed. Ik voel dat mijn hart sneller begint te kloppen.'wtf?'denk ik van binnen. Dit tafereel doet me denken aan de One Thing tekst..
I'd tried playing it cool, but when I'm looking at you..
I can never be brave, cause you make my heart race.

Ik ga weer terug naar haar profiel. Gelukkig heeft ze haar tweets niet beveiligd, dus ik kan de tweets gewoon lezen. Teminste, dat dacht ik. Zodra ik haar timeline open realiseer ik me dat ze Nederlands is, en dus ook in het Nederlands tweet.
'Niall, can I use your phone for a sec?' vraag ik aan Niall, die nu toch niet met z'n mobiel bezig is. 'Sure, catch it'. Hij haalt zijn mobiel uit zijn broekzak en gooit 'm naar me toe. Ik zoek een vertaalmachine op en begin haar tweets een voor een in te typen in de vertaalmachine.
Ik ben ongeveer bij de 50ste tweets als er veel tweets komen naar @xElvira. Zou dit een van haar vriendinnen zijn? Ik probeer of ik misschien uit haar tweets kan opmaken of ze naar het concert komt, maar allebei tweeten ze er niet over.
'Harry, can I have my phone back?'vraagt Niall. Ik zit al een tijdje op zijn mobiel bezig dus ik geef zonder iets te zeggen de telefoon terug. Ik blijf naar mijn eigen scherm staren.
'It's almost 1AM, we are all going to sleep, how about you?'
Ik kijk Niall aan. 'No, I have to fix something first. I'll sit on the coutch, so y'all can sleep without the light of my phone. Goodnight.' Ik krijg 4 'goodnights' terug en ik ga op de bank zitten. Ik ga nog eens terug naar haar icon. Het valt me op dat haar ogen groen zijn. Ik sluit heel even mijn ogen. Hoe kon ik te weten komen of ze naar het concert kwam, zonder het aan haar te vragen?
Opeens schiet mijn eigen tweet van een tijdje terug me weer te binnen.
Ik scroll door m'n eigen tweets. Er was een kans dat ze had gereageerd. Ik scroll, en scroll, en scroll. Ja Harry, dit krijg je dus als je veel tweet, denk ik in mezelf.
Ik vind de tweet en bekijk de replies. Er zijn echt veel replies, maar ik zie er geen een van @CelineOfficial. Ik scroll nog iets verder als ik een tweet zie van @xElvira. He, dat was haar vriendin toch?

@xElvira: @Harry_Styles Did you know @CelineOfficial has got a big crush on you? We have front row tickets for the contert in Holland, C U there ! x.

Hoe kon het dat ik deze tweet net over het hoofd had gezien? Gelukkig dat ik hem nu heb gevonden. Ik wilde met Céline in contact komen, maar ik wilde niet dat ze wist dat ik haar zocht voordat het concert er was. Maar hoe kreeg ik dat voor elkaar?


- - - - - - -
POV Elvira
Het is 2 uur. Ik ben dood moe maar ik kan niet slapen. Ik denk dat het komt door de zenuwen die ik heb voor overmorgen. Ik pak mn iPhone en ik bekijk twitter als er opeens een DM binnenkomt.
Juist, wie stuurt me een DM om 2 uur 's nachts? Ik open hem ik schrik me dood als ik zie wie de afzender is.

Harry_Styles- Hey,please don't tell anyone about the fact I sent you a DM.

Huh? Ik snapte hier echt niks van. Gelukkig komt er al snel nog een DM binnen met een link erin. Ik open de link en begin te lezen.

twitlonger by Harry_Styles
Hi, as you know I'm Harry. Maybe you are shocked by the fact I've sent you a Direct Message on twitter. Please don't tell anyone I've sent you this.. I want to ask you something. I was busy with creeping on my followers and I saw a girl a girl named Céline. She's your friend, isn't she? I want to contact her but I have no idea how. Can you help me? You have to keep this secret for her(: I'm waiting for an answer.. xxxHarry

Ik was nog erger geschockt dan eerst. Harry creept op zijn followers, ziet Céline en DM't mij of ik hem kan helpen om met haar in contact te komen? Dit was een droom die uitkwam voor haar. Ik voelde me net in een film. Ik was alleen nu echt doodop. Ik besloot om maar te gaan slapen en Harry morgen iets terug te sturen. En ik moest dit grote nieuws geheim houden voor Céline...





Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen