Foto bij 8.

Met een ruk staat Zayn op van zijn stoel, wat ervoor zorgt dat die omvalt, maar dat lijkt Zayn niets te kunnen schelen. Hij loopt naar de tafel waar Harry aan zit en trekt hem van de stoel af aan de kraag van zijn blazer. Harry kijkt met een geschokte uitdrukking op zijn gezicht naar Zayn.
      ‘Wat is in godsnaam je probleem, maat? Ze heeft niets verkeerd gedaan, niet tegen mij, niet tegen jou, tegen niemand niet! Dus waarom doe je zo vervelend tegen haar?’ schreeuwt Zayn in het gezicht van Harry. Harry probeert Zayns handen los te trekken, maar zonder succes. Zayns vingers boren in het weefsel van Harry’s blazer en hij duwt Harry tegen de houten tafel.
      Een kreun van pijn komt uit Harry’s mond en hij voelt zijn onderrug branden van de harde klap tegen de tafelrand. Harry schudt dan zijn hoofd, herpakt zichzelf dan weer en hij raakt Zayn vervolgens vol op de neus met zijn vuist.

Terwijl beide jongens beginnen te vechten en alle andere leerlingen beginnen te gillen en schreeuwen, is Liam bij Darcy gaan zitten om haar te troosten. Het gevecht wordt voortgezet en ondertussen zijn de rector en drie conciërges de kantine binnen gerend, dan duwen ze zich door de menigte naar de twee jongens toe, die nog steeds met elkaar vechten. Wanneer de rector en de conciërges uiteindelijk bij de jongens zijn, worden ze uit elkaar getrokken en naar buiten gebracht.
      Met een bang blik in haar ogen kijkt Darcy naar Liam, die haar met een geruststellende blik in zijn ogen aankijkt. Liam slaat zijn arm om Darcy heen en glimlacht lichtjes naar haar.
      ‘Maak je geen zorgen, het komt goed. Het komt allemaal wel goed’, fluistert Liam in het oor van Darcy en hij streelt haar wang. Darcy kijkt hem aan en een waterige blik vult haar zicht en binnen een seconde rolt er een warme traan over haar wang. Dit is niet hoe ze haar eerste schooldag had voorgesteld.

De conciërges zetten Zayn en Harry elk op een stoel in het kantoor van de rector neer en lopen vervolgens het kantoor weer uit en sluiten de deur achter zich.
      Zayn zucht geïrriteerd en kijkt vanuit zijn ooghoeken naar Harry, die nonchalant onderuit gezakt op de stoel zit. Door Zayns zucht kijkt Harry naar hem op en trekt zijn wenkbrauwen op. Op het moment dat Harry zijn mond open wilt doen komt de rector het kantoor binnen en sluit de deur achter zich.
      ‘De heren Styles en Malik’, zegt de rector met een strenge toon in zijn stem. Zayn kijkt op naar de oude man en zucht. Dit belooft niet veel goeds.




wie gaat er winnen 2night, Nederland of Duitsland?

Reageer (1)

  • OpenOcean

    Pfff, Duitsland won x'D
    En wij gaan vanavond ook zooo hard verliezen!

    Moree? <3

    Ps. Harry is meaaaaan.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen