Foto bij 7.

Plotseling wordt de stoel naast Darcy teruggetrokken en een persoon gaat er op zitten. Zayn kijkt naar Darcy met een grijns als hij het dienblad met daarop zijn lunch op de tafel neerzet.
      ‘Mag ik bij je komen zitten?’ vraagt Zayn en hij kijkt Darcy met een vriendelijke glimlach aan. Darcy haalt haar schouders lichtelijk op en laat haar handen op haar schoot rusten terwijl ze op haar onderlip bijt en hem aankijkt.
      Zayn neemt dat als een ja en begint het plastic van zijn pistoletje af te halen, dan breekt hij het in tweeën en steekt een helft van het pistoletje uit naar Darcy, die is nog steeds naast hem zit terwijl ze nog steeds naar haar handen aan het staren is en daardoor niet merkt dat Zayn de pistolet aan haar wil geven.
      ‘Hier, eet. Je ziet eruit alsof je in geen dagen gegeten hebt, en ik denk ook niet dat je iets heb gebracht, of wel?’ zegt Zayn en hij houdt zijn hand nog steeds op. Darcy aarzelt voor een paar seconden, maar neemt dan het broodje uit de Zayns hand en knikt dankbaar. Dan legt Darcy het neer op Zayns dienblad en staart er een tijdje naar.
      ‘Nee, nee, nee. Eet het op’, zegt Zayn en hij schuift het dienblad naar Darcy toe. Darcy slaakt een kleine zucht en pakt het pistoletje op. Ze brengt het naar haar mond en neemt een klein hapje van, dan geeft Darcy Zayn een blik die zegt: Nu blij? en begint ze kauwen op het stuk brood.
      ‘Is het lekker?’ vraagt Zayn als hij zijn hap doorgeslikt heeft. Darcy knikt en lacht naar Zayn en voor even vergeet ze wat Harry in de gang gezegd had tegen haar. Als Darcy langs Zayn kijkt, ziet ze de jongen naar haar staren en ziet hoe hij met zijn wijsvinger langs zijn keel strijkt.
      ‘Gaat het?’ vraagt Zayn wanneer hij Darcy ziet huiveren. Met haar ogen dicht knikt Darcy lichtelijk. Dan opent ze haar ogen en kijkt naar Zayn. Hij schudt zijn hoofd, legt zijn handpalm onder zijn kin en kijkt Darcy diep in de ogen aan.
      ‘Nee, het gaat niet. Ik zie door de blik in je ogen dat het niet gaat, dus vertel. Wat is er mis?’ vraagt hij en kijkt naar Darcy met een bezorgde blik in zijn ogen. Met een zucht laat Darcy haar hoofd hangen. Langzaam heft ze haar hand op en wijst naar de jongen uit de gang.
      Zayn volgt haar vinger en ziet dat ze naar Harry wijst, een van zijn beste vrienden. Woede begint te groeien binnen Zayns lichaam.
      ‘Wat heeft Harry gedaan? Zei hij iets vervelends tegen je?’ vraagt Zayn, en hij probeert met al zijn macht om zijn stem onder controle te houden, maar de blik op zijn gezicht verraadt dat hij werkelijk van streek is. Darcy knikt en kijkt weg van zijn blik, ze is bang voor de donderbruine ogen. Ze lijken vuur te spuwen.


Watch maybe? (A)


Reageer (1)

  • OpenOcean

    I really, really like Zayn <3

    En ik vind het echt een goed filmpje!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen