Foto bij 6.

      ‘Hé, meisje!’ schreeuwt iemand. De stem van de persoon weerklinkt luid door de lege gang. Darcy stopt met lopen en draait zich langzaam om, haar ogen worden groot als ze merkt dat het Harry is, de jongen die haar vanmorgen omver heeft gelopen in de gang. De jongen met gekruld haar begint richting Darcy te lopen terwijl hij een van zijn oordopjes uit zijn oor trekt.
      ‘Hé, je bent vrienden met Zayn, toch?’ vraagt Harry. Darcy schudt langzaam haar hoofd en wil van hem weg lopen, maar de jongen heeft andere plannen. Hij grijpt haar zeer strak bij de arm en trekt haar terug.
      ‘Luister naar mij, meisje. Je kunt maar beter uit Zayns buurt blijven. Of ik zal er voor zorgen dat je er spijt van zult krijgen. Praat niet met hem. Iets wat je nu ook al niet doet, maar dat doet er niet toe. Maar serieus, blijf uit zijn buurt. Je denkt dat hij je vriend wil zijn, maar geloof me, dat is hij echt niet. Hij denkt dat je zielig bent en heeft medelijden met je omdat je bent de nieuwe bent. Je bent niets waard dus blijf uit zijn buurt!’ zegt Harry met een boze blik op zijn gezicht. Dan laat hij Darcy’s arm los en loopt weg, terwijl Darcy helemaal alleen achterblijft in de lege gang. Met een kleine zucht glijdt Darcy met haar rug tegen de muur naar beneden. Zachtjes begint ze te huilen en laat de tranen over haar wangen rollen.

Als de bel gaat, staat Darcy op de grond, pakt haar tas van de grond en zwaait hem over haar schouder. Dan begint Darcy richting de kantine te lopen en terwijl ze loop pakt ze haar muziekspeler uit haar zak. Darcy scrolt door haar playlist en kijkt het een paar keer door, dan gaat ze naar de artiesten die beginnen met de letter “E” en kiest voor Ed Sheeran met Lego House.
      Met een glimlach op haar gezicht, stopt Darcy haar oordopjes in haar oren en veegt de laatste paar tranen van haar wangen.
      De gang is nu gevuld met studenten en docenten, ze gaan allemaal hun eigen weg. Sommigen gaan hun locker, een aantal naar het toilet, sommige leraren lopen naar de lerarenkamer en anderen zijn op weg naar de deur van de school om deze te verlaten.
      Wanneer Darcy haar zus ziet, met waarschijnlijk haar nieuwe vrienden ziet, steekt ze haar hand op en zwaait naar haar. Een van Marcy vrienden wijst naar Darcy en fluistert iets in Marcy’s oor. De glimlach die Marcy slechts een seconde geleden op haar gezicht had, verdwijnt onmiddellijk en ze wendt zich met een boze blik op haar gezicht naar het meisje.
      Darcy ziet dat de lippen van haar zus zeer snel bewegen, en denkt dat het ’t beste is voor haar om daar niet heen te gaan, voor het geval dat. Ze slaakte een kleine zucht en begint verder te lopen naar de kantine, terwijl ze nog steeds het luistert naar de muziek van Ed Sheeran.
      Als Darcy de deur opent van de kantine en naar binnen loopt, komt de geur van pizza, net gebakken brood, fruit en vele andere soorten van geuren Darcy tegemoet. Darcy loopt naar een lege tafel, gaat zitten op een van de houten stoelen, die rond de tafel staan, en begint met haar vingers af te spelen uit verveling.


Wie gaat er vanavond voetbal kijken?

Reageer (2)

  • OpenOcean

    I watched!
    And we lost ):
    pff, ik zat met een dikke 30.000 jongeren te kijken x'd
    Was namelijk op eo-jongerendag (':

    En en en nu wil ik meeeer (a)

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verderr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen