Foto bij OO3.

Hoofdstuk 3, in Harry´s POV.
Het is hier 5 dagen later vanaf het moment dat
Elvira en Céline in Amsterdam waren.
Sorry als het Engels verrot is..
Hope u like it x.

POV Harry

De show in Spanje was te gek. Het is nog steeds raar om te zien hoe toegewijd al die fans zijn. Sommige vallen helemaal stil als ze ons zien, andere gillen het uit. Dat is echt iets wat ik nog steeds niet begrijp.Ik kijk om me heen in de tourbus. Liam en Niall liggen onderuitgezakt op de bank en Zayn en Louis spelen iets op de Playstation. Ik daarintegen lig op m'n bed en ik bekijk m'n followers op twitter. Ik word zo moe van iedereen die zo door blijft gaan over mij en Caroline. Begrijpen ze dan niet dat we gewoon vrienden zijn? Omdat ik 1 keer met haar heb gezoend ben ik maar meteen verliefd op haar? No way.M'n moeder heeft ook dat liever met iemand van mijn eigen leeftijd ga. Misschien dat ik me daar maar aan hou.Dan heb ik ook geen gezeur van haar.Ik ga mijn oog wat serieuzer op de fans laten vallen.Vandaar dat ik nu door mijn followers scroll.Het is misschien dan wel half 12, ik verveel me nu toch. Ik zit helemaal in mijn mobiel verzonken als Louis opeens naast me staat. 'Harry, do you want to drink something?' Ik draai m'n hoofd naar Louis toe en geef antwoord. Yeah, I want a coke' . 'On my way' roept Louis vrolijk. Hij zit nog vol met energie. Ik richt me weer op mijn followers. Ik zie iemand met de twitternaam @CelineOfficial. Ik vind haar twitternaam wel grappig. Ik open net haar profiel als Louis opeens weer naast me staat. 'Here's your coke mist- , wooh! Who's that?!' vraagt hij, als hij ziet wat ik aan het doen ben. 'I don't know' stamel ik. 'You didn't gave me the chance to find out who she is Lou'.
'Well, let me take a look'zegt Louis. Hij pakt mijn mobiel uit mijn handen en hij bekijkt haar twitterprofiel.
'Her name is Céline Styles, so she must be a fan of us and you are her favorite member' stelt hij vast.
'Yeah I already saw that, so that's old news. Can I have my phone back Louis?'
'Nope, but you can have your coke' is Louis' antwoord en hij duwt een blikje cola in mijn handen. Louis gaat naast Liam op de bank zitten.
'Who's that? vraag Liam nieuwsgierig. Niall en Zayn komen nu ook kijken. 'This..' begint Louis. 'This is Harrys new crush' hij begint te grijnzen. Ik verslik me bijna in mijn cola als Louis dat zegt. Zayn begint te lachen. 'I guess Harry thinks diffrent about that, Louis'
Ik kijk Louis aan. 'I don't even know how she looks because you took my phone, can I have it back now?'
Louis negeert me, puur om me te pesten. 'C'mon, give Harry his phone back'begint Zayn.'I want to play the Playstation again.'
Louis zucht en gooit mijn mobiel naar me toe. 'Thanks' zeg ik. Louis lacht, en gaat weer achter de Playstation zitten. Ik richt me weer op haar profiel. Haar naam was dus Céline. Ze woonde in Nederland en toevallig hadden we daar over 2 dagen onze show daar. Haar bio was iets over ons, dus ik wist zeker dat ze een fan was. Misschien kwam ze wel naar de show overmorgen..
Ik besloot om haar icon maar eens in het groot te bekijken. Eigenlijk ga ik nooit heel vurig op het uiterlijk van mensen af, maar ik wilde haar icon gewoon in het groot zien. Als de foto is geladen worden mijn ogen groter en er onstapt een zacht wow uit mijn mond. Dit had ik gewoon niet verwacht..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen