Foto bij OO2.

De POV's van Céline en Elvira spelen zich ongeveer rond hetzelfde tijdstip af :)

xx.
ps; volg op twitter ; @iAdoreStyles & @IrishLikeNiall

POV Céline.
Na het bekijken van de tweets van de the boys, zelf wat getweet te hebben en Up All Night te hebben geluisterd, laat ik me achterover op m'n bed vallen. Ik staar naar de muur in m'n kamer waar behalve One Diretion ook posters van Bruno Mars, Demi Lovato en the Jonas Brothers hangen. Ik draai m'n hoofd een stukje naar rechts en blijf even naar het gezicht van een breedlachende Harry kijken. Ik bekijk hem grondig. Ik kijk naar zijn krullen, zijn ogen, zijn lach. Ik had dit al zo vaak gedaan. Het was echt raar wat deze jongen met me deed. En dat terwijl ik hem niet persoonlijk kende. Ik ontwaak uit mijn trans als m'n moeder roept voor het eten. Ik druk een kus op de poster en ik fluister zacht: 'Tot over 13 dagen Harry..' en ik loop mijn kamer uit.

POV Elvira
Doordat ik m'n koptelefoon op heb merk ik niet dat m'n vader in m'n slaapkamer staat. Het blijkt dat hij me al een heel verhaal verteld heeft maar ik heb niks gehoord. Geërgerd kijkt mijn vader me aan. 'Je word nog eens doof als je die muziek zo hard zet'. Ik geef geen reactie en mijn vader loopt oogrollend mijn kamer uit. Ik sta op en bekijk mezelf in de spiegel. M'n krullen - die ik verschrikkelijk vind - zitten door de war omdat ik heb gelegen en rondom mijn ogen is de make-up uitgelopen. 'Wat zie je er toch weer prachtig uit, El 'zeg ik sarcastisch tegen mezelf. Ik werk mn makeup een beetje bij en ik begin aan het huiswerk van economie.
OPDRACHT 11 - Geef een voorbeeld van een uitvoerende functie en van een leidinggevende functie in een slagerij.

Ah fijn, wat een enige opdracht. Ik geef alweer te snel op en ik besluit om Céline maar te bellen. Na 3 keer over gaan word er op genomen met een vrolijke 'Vas happenin'? ' . Ik moet lachen 'Yo Styles, alles kids? '
Céline moet ook lachen en ik vraag of zij wel wat van de economie vragen snapt, maar ze geeft toe dat ze nog niet is begonnen met economie. We praten nog even over school, One Direction en een paar andere dingentjes. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat we niet over One Direction praten.

1 week later..
Nog 1 weekje voordat het concert van One Direction gaan. Het is zaterdag middag en we lopen door de straten van Amsterdam, die vrolijk verlicht zijn omdat het bijna Kerst is. We zijn opzoek naar een leuke outfit om aan te trekken volgende week. We lopen al bijna 3 uur rond, zonder resulaat, dus we besluiten om naar de Starbucks te gaan voor een warme chocolademelk.
We gaan aan een tafeltje zitten en meteen checken we allebei onze mobiel. Als achtergrond staat een foto van Niall die me lachend aanstaart. Ik glimlach en ga met mijn vinger over zijn gezicht heen. 'Waar zoek jij eigenlijk precies naar Cel? ' vraag ik maar om de stilte te verbreken.
'Ik zoek naar de perfecte outfit, zodat Harry wel op me moèt vallen ' zegt ze, en we schieten allebei in de lach.
Het is veel te warm en druk in de Starbucks, dus we wagen ons maar weer aan de december-kou. De Dam is prachtig verlicht en er staat een hele grote kerstboom. Ik maak er een foto van en ik bekijk ook even mijn timeline op twitter.
Ik scroll er even snel doorheen en zie dat Liam heeft getweet.
Ik krijg een enorme grijns op mn gezicht nadat ik de tweet even 3 keer opnieuw heb gelezen.

Real_Liam_Payne:Niall said he loves girls with brown or grey eyes, and he also loves curly hair!

Céline pakt mijn telefoon en begint te lachen.'Misschien heb je dan toch nog een kans bij Nialler, curly! ' Ik gil zachtjes van blijdschap en we lopen arm in arm verder, op zoek naar onze outfit, door de verlichte straten van Amsterdam.



Reageer (1)

  • Chessum

    hihi, like your story =3 oh and i'm following you, i am xMeLovesNiall

    xx ohja, je hebt nieuwe abo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen