Foto bij OO1 .

Het eerste hoofdstukje :)
Dit is m'n eerste verhaal ooit, hopelijk valt het
een beetje in de smaak haha x)
Tips altijd welkom!

xx.
ps, het plaatje is een foto van Céline & Elvira (=

POV Elvira.

Ik druk op het knopje op m'n iPhone om ze zien hoe laat het is. 10 uur. Ik zucht en klap mijn laptop dicht. Ik kijk even naar de muur in mijn kamer. Er hangen meerdere posters met 5 lachende jongens erop. One Direction. Ik betrap mezelf op een glimlach en ik loop naar de badkamer. Als ik onder de douche sta begin ik meteen te zingen.. Give you this, give you that, blow a kiss, take it back, if i look inside your brain.. veel verder kom ik niet omdat ik word onderbroken door mijn moeder die op de deur van de badkamer klopt. 'El, ik wil je prachtige zangkunsten niet verpesten, maar je zusje slaapt.'zegt ze. Ik grinnik en besluit de douche maar uit te doen, trek mijn pyjama aan en stap mijn bed in. Ik check nog even of ik een sms heb en ik zie dat Céline, 1 van mijn best friens èn mede fan van One Direction, me gesmst heeft. Het bericht is in het Engels geschreven. Maar dat doen we wel vaker, gewoon omdat we Engels leuk vinden!

From: Céline Styles
Hey mate, vas happenin'?
We're only 2 weeks away from our first 1D-concert!
hehe, I can't wait! c u tomorrow! xxx.



Ik lach in mezelf en ik stuur wat terug.

To: Céline Styles
Yo, ohmygoshhh, I'm sooo excited. haha,
xoxo


Ik druk op 'send' en ik val in slaap.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
POV Céline
Als ik de volgende dag op school aankom ben ik net optijd. Ik ga snel op mijn plek zitten, naast Elvira, die me al hoofdschuddend aan zit te kijken. 'Wanneer kom je nou eens optijd, Styles?' vraagt ze spottend. Ik kijk haar aan. 'El, ten eerste.. Ik ben op tijd.En ten tweede.. Thanks for calling me Styles.' Ik schiet in de lach. Elvira moet ook lachen, waarna ze op me antwoord met een simpele 'Your welcome'en zich weer op de lereaar richt. Mijn gedachten dwalen af bij Harry. Wat zou hij nu aan het doen zijn? Hoogstwaarschijnlijk zal hij wel slapen, het is hier half 9, dus daar half 8. Ik besluit om mijn biologie boek er maar eens bij te pakken en op te letten. Ecologie was nou niet bepaald makkelijk.

het einde van de dag..
Als ik thuis kom van de oersaaie schooldag log ik in op twitter. Huiswerk komt later wel. Ik zoek als eerste Harry's twitter op, misschien dat hij nog iets getweet heeft.
En ja, er zijn 2 nieuwe tweets.

Harry_Styles: People are asking me what I look for in a girl.. But they mean from the outside.. I like blue or green eyes, and very important. She has be shorter than me..

Harry_Styles : Off to Sweden today! .x

Ik zit met een mega big smile achter mijn computer. Vandaag gaan ze naar Zweden.. Ik kende de hele tour uit mijn hoofd. Nu dus Zweden, dan Noorwegen, Denemarken, Italië, Spanje, België en dan Nederland.. En dan die andere tweet.. Mijn ogen zijn groen en ik ben een stuk korter dan Harry..Maarja, hoeveel andere meisjes hebben ook groene ogen en zijn kleiner? Juist, heel veel..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen