003
POV; David

Ik hoor iemand de trap af stommelen volgensmij is het Robert, hij heeft net ook de deur open gedaan tenslotte. De deur word opengedaan en, jawel, Robert staat in de deuropening. "Dave, kom je even naar de keuken? We hebben iemand die de oude kamer van Wesley misschien gaat bewonen." "Echt? "Gezellig! Hebben we weer een vol huis! Ik zal mijn buurman Jack wel even uit zijn kamer halen." antwoord ik. "Prima, dan loop ik wel even naar beneden om Fred en Daniel op te halen." "Deal!" antwoord ik lachend.

"Dude, kom eens uit je hok" zeg ik lachend als ik Jack's kamer binnen stap. "We hebben iemand boven zitten die misschien hier komt wonen." "Wie dan?" "Geen idee, Robert deed open zijn kamer zit naast de deur." "Spannend" en ik zie dat Jack zijn gezicht in een plooi probeert te houden en we barsten zonder reden in lachen uit.

Ik loop achter Robert aan naar de keuken en daar zit onze nieuwe huisgenoot, wacht.. Een huisgenote! Maar dat zal Fred vast niet erg vinden. Nu ik haar wat wat beter bekeken heb, vind ik het ook geen ramp. Het is een knap meisje in een wit bloesje, schattig wijnrood rokje en zwarte vans. Zo te zien heeft ze de regen buiten niet overleefd, ze is echt zeik en zeiknat. Inclusief haar witte bloesje en zie Fred's ogen bijna uit z'n kassen vallen..

"Hai ik ben Aimee...." 'ik heb cup D, hou van leer en spannende dingen.' Woh wait, zei ze dat nou echt? "Wat zei je?" stamel ik. "Ik ben Aimee, 16 jaar en zoek woonruimte." antwoord ze met een glimlach. "Ah, hai Aimee. Ik heet David. Zou je wel willen wonen in een huis vol jongens?" Lachend geeft ze antwoord; "Tuurlijk, al mijn vrienden zijn jongens. Ik ben echt wel wat gewend hoor" "Zullen we dan het huis laten zien?" vraagt Robert. "Ik ga even, naar buiten. Even roken maar aan jullie de eer." zegt Fred de junk van het huis. Ach junk, hij houd van een jointje.. Daniel trekt zich terug in zijn kamer om te werken aan zijn portfolio voor de kunstacademie en Jack gaat met een of andere Lynn ergens lunchen. "Dan blijven jullie dus over" zegt Aimee lachend. "Laten we helemaal beneden beginnen, daar hebben we drie kamers. Die van mij, Daniel en Fred. En een badkamertje voor ons drieën." En we lopen samen de twee trappen weer af.

Ik de hal laten we eerst Fred's kamer zien. "Dit is dus de kamer van Fred. Het is een beetje rommelig en er kunnen wat dingen rondslingeren zoals bierflesjes, pakjes sigaretten en slipjes van zijn one night stands." vertelt Robert. Ik zie dat Aimee wat verbaasd de kamer in kijkt. "Eerste keer een studentenhuis aan het bekijken?" vraag ik lachend "Maakt niet uit, deze kamer is het vieste. Niet denken dat ons hele huis zo is" Aimee moet lachen, ze vind het erg grappig geloof ik. "Hier slaap ik, de kamer naast de deur. Dus als je hier woont en er is iets. Daar kun je terecht" zegt Robert en wijst naar zijn kamer. "Wil je nog de binnenkant zien?" "Nee hoor. Ik wil de badkamer wel even zien als dat mag." "Ook prima, niet dat jij daar douched. Jij mag die op de eerste verdieping gebruiken." antwoord Robert en we gaan haar voor naar de badkamer van de begane grond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen