Foto bij 05

Sky en ik komen nog net op tijd bij ons eerste uur biologie. Sky gaat naast een jongen met bruin haar zitten en ik ga achter hun zitten. De les is saai en als de bel gaat gooi ik mijn boeken in mijn tas. Sky en de jongen draaien zich naar mij om. Sky zegt:”Dit is Brian, hij heeft nu ook wiskunde.”
Ik knik en zegt tegen Brian:”Ik ben Lisa.”
”Ja, dat had ik al van Sky gehoord.” zegt Brian. Met z’n drieën lopen we naar wiskunde.
Op de gang komen Sky en Brian nog vrienden tegen. Ik word aan ze voorgesteld. Er is Claire, een verlegen meisje met bruin haar, Ty, een jongen met blond haar, Sandra, een meisje met lang krullens blond haar, Alex, een jongen met zwart haar en Jodi een meisje met kort zwart haar.
We hebben met z’n allen wiskunde en tijdens de les zit ik naast Sandra. Ik loop een beetje achter dus ze helpt me en als de bel gaat gaan we met z’n allen naar de kantine.
Ik ga naast Sky zitten en ze verteld over een feest waar ze het weekend heen was geweest. Als ik een beetje rond kijk zie ik een groep jongens aan een tafel in een hoek zitten.
Ik verslik me haast in mijn drinken. Sky volgt mijn blik en zegt zacht tegen mij:”Dat zijn jongens waar ik als ik jou was niet mee om zou gaan.” Ik kijk haar aan en zeg:” Hoezo niet?”
“Nou ik heb gehoord dat ze heel fout zijn.” Zegt Sky. “Weet je hoe ze heten?” vraag ik.
Sky knikt en zegt:” Ja iedereen kent iedereen hier. Wil je weten hoe ze heten?”
Ik schud mijn hoofd en zeg:” Klopt het dat er een Jacob heet, een Quil en een Embry?”
Ze kijkt me verbaasd aan en zegt:” Ken je ze?” Ik schud mijn hoofd en zeg:” Nee, ik kwam ze tegen in het bos en toen hebben ze zich voorgesteld.”
Jodi die ook mee luisterde zegt:” Wat deed jij met hun in het bos?” Ik kijk haar boos aan en zeg:” Zo bedoelde ik het niet, ik was aan het wandelen en toen kwam ik ze tegen.”
“Ja, ja, maar waarom stelden ze zich dan voor?” zegt Jodi.
De bel gaat, ik sta snel op en ga naar het lokaal waar Sky zei dat ik heen moest.
Ik denk: Wat denkt die Jodi wel niet?! Dat ik de eerste dag direct ga liggen rotzooien met jongens die ik niet eens ken?!
Ik loop het lokaal binnen en ga op een lege plek zitten. Ik ben diep in gedachten als ik iemand hoor zeggen:”Hey, waarom liep je gister zo snel weg?”
Ik kijk op en zie Jacob zitten, ik kijk hem aan zonder in zijn ogen te kijken en zeg:”Omdat ik geen zin in gezelschap had.”

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen