JE BENT EEN SCHANDE,EEN HOER EN JE ZULT NOOIT IETS WORDEN !
die woorden gaan nog steeds door mijn hoofd heen !
het begon paar maanden geleden . paar verschrikkelijke maanden .
ik ben nooit goed voor ze geweest , ben altijd de zwarte schaap.
en of ze luisterde nou dat zal ik je zeggen dat deden ze nooit.
waar ze wel naar luisterde was HET BOEK . het boek dat mij gevangen hield het boek dat uit eindelijk meer een wed was voor me ouders en de regels stonde bestempelt op hun hart ''HETBOEK'' de koran .

kijk naar je zus waarom moet jij altijd zo anders zijn. zij brengt ons nooit in schaamte of zegt domme dingen . haat je ons doe je daarom zo geven we je niet genoeg geld of spullen. ''IK WIL LIEFDE IK WIL DAT JE NAAR ME LUISTERT'' ik wil me mening kunnen zeggen zonder weer uitgescholden te worden SORRIE! dat ik niet perfect ben zoals Mirjam SORRIE! dat ik besta . ik wil niet elke stap die ik zet met jou zette moeder . ik wil mijn eigen pad mijn eigen beslissingen . en misschien zelfs mijn eigen man ki.. voor sara haar zin kon afmaken kreeg ze een klap in haar gezicht ' SCHAAM JE ' ! en wees stil voor je vader je hoort ! wil je dat er over ons gepraat word . wil je ons weer voor schut zette zoals op dat feest ben je dat vergeten. hea ? jij domme koe jij niksnut . VERDWIJN NU UIT MIJN OGEN . sara rende naar haar kamer en deed de deur op slot . zo gaat het dus altijd het eindigt met een klap of zelfs erger . sara keek in de spiegel en herhaalde steets . JE BENT NIKS . JE BENT DOM . JE BENT EEN SCHANDE . JE KAN BETER DOOD . dit is haar zo vaak vertelt dat ze het bijna gelooft ook .


het gepraat van kinderen hoorde je al van paar meter af sara reed de schoolplein op met haar vriendin noemia . hoe kom je nou aan die blauwe plek op je wang ? heb je me nog steeds niet vertelt , vroeg noemia vragend . oh niks tegen de deur klink aangelopen . oh wat ben je tog ook een muts kijk dan ook uit hahaha . maar hoe zit het nou tussen jou en mo ? het is vet aan tussen jullie of niet dan . ja mo dat is een schatje ik vind hem ook echt leuk . oh oke kei ben echt blij voor jou "hihih" dankje zij sara verlegen . maar en thuis weten ze het al ? uh nee daar mag ik thuis niet over praten vertelde ze ondertussen terwijl ze de schoolplein opliepen . WAT HOEZO liefde is het mooiste wat er is daar wil je tog juist over praten ? JA MAAR NIET BIJ MIJ THUIS OKEE !! hou er nou maar over op heb genoeg aan me hoofd we hebben zo meneer van buren !! dat word weer een HOROR uur AHAHAHAHAHAHHAHA de meisjes lachte en gingen druk de les in . okee stilte en iedereen blz 45 voor ze neus begon meneer van buren .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen