Aimee is een meisje van 16. Ze heeft net de Havo afgerond en is van plan te gaan studeren in een grote stad omdat ze het helemaal heeft gehad in het boerengat waar ze nu woont. Ze vind het moeilijk om haar vrienden en familie achter te laten maar ze is toe aan een nieuwe start vind ze zelf. Vooral Estelle gaat ze missen.

Estelle is de beste vriendin van Aimee heeft een iet wat botte vriend. Estelle gaat studeren in een kleine stad vlakbij haar oude school omdat ze haar familie en haar vriendje niet wil achterlaten. Ze baalt dat ze niet met Aimee mee kan maar ze vind haar relatie belangrijker.

Eric is een vriend van Aimee ze zijn echt heel close en hebben de grootste lol samen. Eric is ook van plan om te studeren in dezelfde stad als Aimee. Zo hebben ze altijd elkaar nog in een nieuwe spannende stad. Hij kijkt er erg naar uit om zijn moeder 'alleen' te laten omdat ze elkaar constant in de haren vliegen.

Guy is een van de vrienden van Aimee uit haar hometown. Ze kent hem al een tijdje maar ze voelt zich steeds meer aangetrokken tot hem. Guy voelt hetzelfde, hij vind Aimee een speciaal meisje maar is te verlegen om dat te vertellen.

David, Jack, Robert, Daniel en Fred zijn 5 jongens die al in de grote studentenstad wonen. Ze zijn heel close en hebben samen de grootste lol en hangen graag de partyanimals uit.

David is de oudste hij is 19 en zit in het 2e jaar van zijn studie Marketing Management. Hij wist niet wat hij moest kiezen dus koos hij maar voor de studie die zijn ouders hem voorstelden. Ondertussen vind hij het wel een aardige studie. Hij komt uit een christelijk gezin, het maakt hem niet veel uit, maar word daarom als zijn ouders langskomen een heel ander, ingtogen persoon. Zijn beste vriend uit het huis is Robert, ze zijn echt onafscheidelijk en hebben het altijd erg leuk met elkaar.
Jack is 18 en is net begonnen aan de opleiding Psychologie. Het is een gevoelige jongen en heeft veel vrienden. Hij voelt zich snel op zijn gemak en dat is zeker te merken. Hij heeft veel dames als vrienden en heeft daar altijd de grootste lol mee. Daarom denken zijn huisgenoten stiekem dat hij homo is.
Robert is een gezellige en sociale jongen. Hij is wel de serieuze en focust zich wel op zijn studie bouwkunde. Hij is een beetje nerdy maar wel op de leuke manier. Niet zo'n bijdehandje hij kan het goed vinden met David en hebben samen de grootste lol.
Daniel is een verlegen artistieke jongen van 17, ook hij is net verhuisd naar deze grote stad. Hij is erg verlegen en komt bijna nooit uit zijn kamer. Hij is net gestart aan de KunstAcademie en heeft de muren van het studentenhuis onderhanden genomen. De keuken is doorhem bespoten met graffiti en ziet er heel speciaal uit. Hij is heel stil maar als je hem eenmaal goed kent is het een gezellige open jongen.
Fred is de ladiesman van het stel hij probeer elke avond eigenlijk wel iemand mee te krijgen naar huis. Zijn grootste helden zijn dan ook Pauly en Vinny van Jersey Shore. Hij hangt ook altijd om de vriendinnen van Jack heen in de hoop dat hij kan scooren. Deze 18-jarige weet hoe hij een feestje moet vieren en slaat een jointje dan ook bijna nooit af. het liefste rolt hij om 3uur 's middags zijn bed uit en feest tot het licht wordt. Een aanwezige lieve jongen die 's avonds uitbloeit tot een Guido.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen