Foto bij ~6~

dankje voor al die leuke reacties

We waren eindelijk bij het hotel aangekomen. De andere jongens gingen met de taxi naar het hotel, maar Zayn vond dat we wel met de metro konden gaan aangezien op dit tijdstip van de dag er toch bijna geen fans meer in de metro zouden kunnen zitten en we zo elkaar nog wat beter konden leren kennen. We hadden onderweg nog een Starbucks gehaald en we praatte over onze families en hij vroeg me wat ik elke dag deed.

We stonden dus voor het hotel, het was echt een super mooi gebouw, en op het bordje bij de deur stond dat het vier sterren had. Toen we naar binnen liepen waren de anderen nog steeds in de lobby. Liam zag ons als eerste van de vier en keek ons redelijk verbaasd aan. “Zayn, I thought you were just going to ask her for her phonenumber?!” zei hij waardoor de andere jongens ons nu ook aankeken. “She missed her train so now she stuck in Amsterdam, and I thought since I had an extra bed in my room she could stay there.” legde Zayn uit. “I hope that’s okay with you guys?”vroeg ik maar onzeker omdat ze nog steeds zo raar naar ons keken. “Ofcourse it is okay.” zei Louis die zag dat ik onzeker was en me door dit te zeggen probeerde gerust te stellen. “I’m sure you’ll have a lot of fun with Zayn tonight.”zei Harry. “Harry shut up, don’t make her think the worse of me, this is a different situation.”zei Zayn snel toen hij mijn gezicht lijkbleek zag worden. Ik vond Zayn echt heel leuk, maar toen Harry dat zei schrok ik wel. Had Zayn me alleen mee naar het hotel genomen omdat hij seks wilde, of was hij gewoon echt zo lief en zorgzaam als dat ik op het station had gedacht dat hij was. Gelukkig zei hij wat hij zei en dat stelde me gerust, ik wilde namelijk niet dat ik dingen zou doen waar ik later spijt van zou krijgen. “Let’s go to my room, just must be tired after this long day.” zei Zayn, en ik knikte instemmend. “Goodnight.”zei ik tegen de andere jongens die in koor “Goodnight.” Terug zeiden.

“So you like the room?”vroeg Zayn. “Or I like it? Wow it’s amazing, it’s nothing like the hotels I stayed in before.” gaf ik helemaal blij als antwoord. “Don’t worry about what Harry said earlier, he was just joking.”zei hij nadat hij zijn jas had uitgetrokken en hij zichzelf languit op z’n bed had laten vallen. “Okay I won’t do that.”zei ik terwijl ik ook maar mn jas uit deed en ook maar op mijn bed ging liggen. Ik merkte dat ik erg moe was. Blijkbaar had Zayn dat ook gemerkt want hij zei “you’re tired aren’t you? I’ll just get you something you can sleep in.” Hij pakte een trui uit zijn koffer en gaf die aan mij. “Is this okay?”vroeg hij toen hij de trui aan mij gaf. “Yes, this is okay. It looks really comfortable to sleep in.”zei ik. Ik liep met de trui naar de badkamer, die echt heel mooi een groot was, en kleedde me om. Toen ik terug de kamer inliep zag ik dat Zayn al in slaap gevallen was. Hij was natuurlijk ook heel moe na een concert bedacht ik me terwijl ik ook maar in bed ging liggen en langzaam in slaap viel.

Reageer (3)

  • Sweeter

    Niceeeee, x

    1 decennium geleden
  • Irismusic

    cute <3
    verder!

    1 decennium geleden
  • liesjee16

    aaaahhhww Zayn's a cutiee! =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen