Foto bij 13: is this the end?

HET LAATSTE STUKJE!!! SUPER SORRY!!!

Samantha Isobel Weasley-Riddle
Hogwarts
Ik kijk bang naar Neville die richting het plein loop waar iemand aan komt."wie is dat Neville?" ik kijk naar de mensen die aan komen lopen."Dooddoeners"fluister ik. Ik hoor meer mensen naar voren komen."wie draagt Hagrid nou?!"vraagt Ginny."HARRY POTTER IS DOOD!"Gilt Voldemort. "nee!"roept Ginny. Meneer Weasley pakt Ginny snel vast."stomme meid"lacht Voldemort.ik kijk hem boos aan."voortaan stop je je vertrouwen maar in mij"lacht hij. Ik zie Lucius Malfoy naar iemand roepen. Iedereen draait zich om en ziet draco staan."aah Draco goed gedaan jongen"zegt Voldemort als Draco naar voren loopt en slaat zijn armen om draco heen. Ugh ik zou allang dood zijn als jeweetwel dat bij mij zou doen."we kunnen eigenlijk wel mensen gebruiken,dus wie wilt zich bij ons aansluiten?"vraagt Voldemort. Iedereen kijkt omzich heen als Neville naar voren stapt."aah ik had eigenlijk gehoopt op iets beters"zegt Voldie."ik wil graag wat zeggen!"zegt Neville."natuurlijk,we zijn allemaal benieuwd naar wat je te zeggen heb."zegt Voldie.'het maakt niet uit dat harry dood is.. wat dat is hij niet hij leeft nog steeds,hier in ons hart."zegt Neville."en trouwens mensen gaan elke dag dood. We zijn Charlie,Remus en Tonks al verloren.. en Ja ook Harry. Maar hij is niet dood gegaan omdat hij een moordenaar was maar jij wel!"zegt Neville en haalt het zwaard van Gryffindor er uit. Op het zelfde moment springt Harry uit de armen van hagrid en gaat alles super snel.

Ik kijk naar de zon. De oorlog is over en iedereen is weer zoals die gene hoort te zijn."heey"hoor ik de stem van Fred zeggen."heey"zeg ik."alles goed?"vraagt hij."ja hoor,met jou?"vraag ik."Gaat ook goed hoor"lacht Fred."Wat is dit een saai msn gesprek ofzo?"lach ik."een watte?"vraagt Fred."Dreuzel ding"lach ik en kijk weer naar de zon."we hebben het overleeft"zegt Fred. Ik knik."inderdaad"zeg ik. Fred loopt naar me toe en slaat zijn armen om me heen."nu begint ons avontuur pas"fluistert hij. Ik glimlach. Zeker weten.


19 years later..
"ARIANA! ROXEANNE! JASON NAAR BENEDEN!"roep ik van onder aan de trap. Jason gaat naar zijn vierde jaar,Roxeanne naar haar tweede jaar en Ariana naar haar eerste jaar. En van alle drie lijkt Ariana het meest op Voldemort,qua uiterlijk. De zelfde kleur ogen en ook de zelfde haar kleur. Soms zelfde trekjes zoals Sisselspraak,snel boos. en erg sluw."we komen mam!"roepen Roxeanne en Jason."waar is Ariana?"vraag ik."niet boven"roepen ze terug. Ik zucht. In dat is ze net haar vader altijd grappen uithalen."goeiemorgen Sam"hoor ik Fred zeggen."goeiemorgen,zeg me alsjeblieft dat je gisteren niks uit de winkel heb mee genomen"zeg ik."nee hoezo?"vraagt Fred."Ariana is niet boven"zeg ik en loop naar buiten,en ja hoor daar is ze achter de tuin kabouters aan."Ariana Sabrine Weasley ga onmiddellijk naar je kamer en kleed je aan binnen 2 uur moet je op het station zijn!"roep ik. Ariana kijkt me eerst boos aan maar rent dan alsnog naar boven.Ik loop weer naar binnen en help iedereen met zijn of haar ontbijt."mam?"vraagt Jason."ja Jason?"vraag ik."denk je dat Ariana in Slytherin terecht komt net zoals Opa?"vraagt hij.Ik kijk naar Fred die ook even niet weet wat te zeggen."laten we hopen van niet."zeg ik.



Ik en Fred zwaaien samen met de rest de kinderen uit. Ik heb mezelf nog nooit zo trots gezien als toen Jason en Roxeanne voor het eerst naar hogwarts gingen. Nu maar hopen dat Ariana ook in Gryffindor terecht komt....


The End...



Ariana Weasley:





Roxeanne Weasley:






Jason Weasley:


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen