Foto bij ~1~

Dit is het eerste verhaal wat ik ooit geschreven heb.
Ik hoop dat het een beetje goed is..

Vandaag was het zover, eindelijk gaf One Direction een concert in Nederland. Ik had ze al wel eens ontmoet toen ze in Nederland waren voor het Bring1Dtome event, maar ze live horen zingen wilde ik zou graag. En nu ging dat eindelijk gebeuren. Het was vrijdag en dat betekende dat ik al om 10 uur klaar was met school. Ik kon dus al heel vroeg vertrekken naar Amsterdam, dat was wel handig aangezien ik bijna twee uur in de trein moest zitten voordat ik er zou zijn. Ik ging alleen want ik al mijn vriendinnen waren geen fan en vonden het te duur om gewoon even met me mee te gaan. Het maakte me eigenlijk niet zoveel uit, naar de q&a was ik ook alleen gegaan en toen had ik echt een van de leukste dagen van leven gehad, dus ik wist zeker dat vandaag ook super zou worden.

Ik had tijdens de verkoop geen kaartje kunnen kopen omdat ik op die dag een dagje weg was, en ik dus niet op internet kon. Gelukkig was er een radiozender die kaartjes weggaf, ik had nog nooit iets gewonnen, maar nu had ik geluk en had ik een kaartje gewonnen. Het was een kaartje voor een zitplaats, dus het maakte eigenlijk niet uit hoe laat ik in Amsterdam was omdat ik toch niet vooraan kon staan. Ik was toch zo vroeg naar Amsterdam gegaan omdat ik het wel leuk vond om nog andere fans te ontmoeten en een leuke dag te hebben.

Om 12 uur was ik dan eindelijk in Amsterdam, er waren al ongeveer 1000 andere fans, vooral meisjes. De meisjes voor me waren heel aardig en we praatte de hele tijd over die vijf jongens die onze harten veroverd hadden met hun muziek, looks maar ook hun leuke persoonlijkheden. Ik had nooit echt een favoriet gehad, ze waren allemaal zo leuk. De tijd vloog voorbij, voor dat we het wisten was het al 19 uur en mochten we de zaal naar binnen. Omdat ik een zitplaats had moest ik dus een andere kant op en was ik weer alleen. Ik liep naar mijn stoel, op de stoel naast me zat een wat vrouw in haar eentje, ik zag haar eerst niet zo goed en vroeg me af waarom zij hier was, ik bedoel de gemiddelde leeftijd van iedereen die hier was, was een stuk lager dan die van haar. Toen ik dichterbij kwam en haar herkende snapte ik waarom ze hier was…..

Reageer (2)

  • irwin

    Me likes<3
    x

    1 decennium geleden
  • HelloRadio

    OEEE
    dee mama van zayn? of een andere mama (:
    I want to know it.
    Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen