Foto bij She’s Not One Of Them [Jasper-Twilight] <21>

Don't Have Anything To Say

[Aylin]
Als ik de volgende ochtend wakker word ik meteen overspoeld door een blij gevoel. Ik weet niet of het ligt aan het feit dat Jasper mijn humeur beïnvloedt of aan het feit dat mijn beste vriendin terug in dezelfde stad woont. Ik ga voor het tweede.
Ik doe al mijn ochtendrituelen en ga naar school. Ik ben later dan normaal en ik parkeer naast de Volvo van Edward. Ik stap uit zeg goede morgen en loop meteen weer door voor ik antwoord krijg. Ze kijken mij allemaal raar aan, dat weet ik zo. Ik loop naar Laura’s pick-up waar ze blijkbaar niet uit durft te komen.
Ik trek haar deur open waardoor ze verschrikt uit haar boek opkijkt, dat ze aan het lezen was. ‘Slecht geweten?’ grap ik en als ze me ziet ontspant ze al weer. ‘Nee, maar ik ken hier niemand…’ ‘En je durfde niet alleen naar het secretariaat.’ Grijns ik. Ze bloost en stapt uit de auto. Ik schud mijn hoofd en doe de deur van de pick-up dicht, ze doet hem op slot. En ik breng haar naar het secretariaat.
Als we voorbij de Cullens lopen kijk ik naar ze. Alice kijkt me vragend aan, Laura spel ik met mijn lippen. Meer heeft ze niet nodig, ze knikt en gaat dan weer verder met de discussie die ze had met Emmett. Alice had me ondertussen al zo ondervraagd dat ze al veel te veel over me wist. Laura volgt mijn blik. ‘Wie zijn zij?’ ‘Dat zijn de Cullens ik stel je later wel aan ze voor.’ Ze knikt en we lopen verder naar het secretariaat.
[Jasper]
Aylin stapt uit haar auto, zegt hallo en gaat dan meteen weg. We kijken haar allemaal raar aan. Even later komt ze voorbij gelopen met een meisje dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik kijk naar hoe ze iets zegt tegen Alice. Ik kan er helemaal niets van maken en dat vind ik frustrerend, zoals het feit dat ze zo goed met Edward overeen komt, ook heel frustrerend.
Een gevoel van jaloezie overspoelt mijn lichaam. Ik gun mezelf nog een blik op Aylin’s rug voor ze naar binnen loopt.
Ik wist 2 dingen zeker. 1 Ik ben, van het eerste moment al , onherroepelijk verliefd op Aylin. 2 Een deel van mij, en ik weet niet hoe groot dat deel is, verlangt naar haar bloed. En vooral door die laatste reden is dit verschrikkelijk fout.

Reageer (6)

  • Catalunya

    Arme schatt.
    Maargoed, stiekem kende ik dit natuurlijk al,
    Verder<3

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    verdeeer(H)

    1 decennium geleden
  • Incerto

    snel verder ^^

    cc

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    Heel fout x'D
    Snel verder? (A)

    1 decennium geleden
  • JAYBEE

    ö Jasper toch!
    Snel verder(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen