Foto bij 5.

Louise Alicia Mac Kibbin

Al zoekend loop ik de Starbucks binnen. Als ik Selena zie zitten loop ik snel naar haar toe. Zonder uit te kijken bots ik tegen iemand op. Een warme vloeistof valt over me heen. “Omg, sorry sorry sorry. Gaat het.” “Wow, het is oké.” de jongen kijkt me recht in mijn ogen aan. Zijn ogen zijn zo.. Mooi. Ik draai mijn hoofd weg om te voorkomen dat ik blijf staren. “Nog een keer sorry ik ben ook echt zo dom, het spijt me echt heel erg van je kleding. Ik betaal de stomerij kosten en alles wel. Echt heel erg sorry.” Zeg ik gehaast achter elkaar aan. Ik kijk naar mijn kleding waar nu een grote bruine Chocomel vlek zit. Fijn, nu moet ik aan de tafel zitten met Selena en Justin terwijl ik er uit zie als een zwerver. “Relax, het komt wel goed.“ De jongen geeft me een servetje aan zodat ik mezelf een beetje kan schoonmaken. Niet dat het erg lukt.. Ik kan het niet laten om nog een keer in de jongen zijn ogen te kijken. Ik bestudeer zijn hele gezicht. Opnieuw blijf ik bij zijn ogen hangen. Dan besef ik het ineens.
“Oh my, nee toch. Ben jij Justin Bieber?” Heel even blijft het stil. "Ja maar" Zegt hij met de nadruk op maar. "Niet gillen, alsjeblieft?” Zegt hij smekend. Ik knik. Waarom zou ik gillen? Nou ja, het is wel Justin Bieber maar, gillen? Nee dat gaat me wel een beetje te ver. “Ik heb een afspraak hier en he-” “Weet ik.” Justin kijkt me aan met een Jij-Gekke-Stalker blik. “Ik ben Louise Mac Kibbin, je wedding planner.” Zeg ik maar. Voordat ik écht overkom als, zo een enge stalker. “Oh.” Zegt Justin dom” “Ik dacht dat je een fan was.” Ik schud mijn hoofd. Justin loopt weg terwijl ik blijf staan. “Kom je nog mee?” Vraagt Justin lachend. Tja, dan had je maar moeten zeggen dat ik mee moest lopen.


Woeeeeeeeeh..

Reageer (5)

  • Kaysh

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Elevator

    omg ik wil die stalker blik van justin zien(lol)

    1 decennium geleden
  • Herondales

    DUS EH JA SNEL VERDER.

    1 decennium geleden
  • Herondales

    Ik ben het eens met JBSwagg (:
    Dude. Ik zie telkens niet of je al een hoofdstuk hebt gepost en dan boem. Zie ik dat opeens. En dat vind ik echt niet leuk, want ik vind dit verhaal echt heel leuk en dan vind ik het dom van mezelf dat ik er pas zo laat achter kom dat je weer geschreven hebt. ;o

    1 decennium geleden
  • xswagstars

    hhaha dit verhaal verdient meer reactie's
    snel verder!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen