Foto bij 2.

Justin Drew Bieber

Glimlachend kijk ik naar Selena en mijn moeder die aan een stuk door aan het praten zijn over de bruiloft.
Nadat mijn moeder naar huis was gegaan (Ja, Selena en ik wonen samen.) had ik mijn bijna vrouw eindelijk voor mezelf. “Ik kan niet geloven dat we bijna gaan trouwen.” Zei Selena terwijl ze naast me komt zitten. Ze nestelt zich naast me op de bank. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar dichter bij me. “Ik weet het.” Zeg ik. Samen met Selena kijk ik naar een slechte actie film. Nou, alleen ik dan. Om de paar seconde hoor ik Selena zuchten van geluk. Ze kijkt naar haar diamanten ring en zucht weer van geluk. Een grote glimlach siert mijn gezicht. Ik heb haar nog nooit zo gelukkig gezien.

“Selena!” Roep ik. Geen antwoord. “Selena!”Geen antwoord. “Babe, wakker worden.” Fluister ik zacht in haar oor. “Ugh, Justin laat me slapen.” Zegt Selena slaperig. Ze draait zich om en trekt de deken verder om zich heen. “Oke, dan ga ik wel alleen onze wedding planner ontmoeten.” Roep ik. Meteen Selena recht op zitten waardoor ze uit bed valt. Ik schiet in de lacht wat me een boze blik van Selena oplevert. “Sorry babe, maar je had je gezicht moeten zien.” Zeg ik terwijl ik nog wat na lach. “Ja, lach jij maar.” Hoor ik Selena nog zeggen voor dat ze de badkamer in verdwijnt. Ik loop naar de beneden verdieping van ons belachelijk grote huis. Ik besluit alvast een ontbijt te maken.
Na een uur komt Selena eindelijk benden. Ze eet snel het ontbijt op dat ik voor haar gemaakt heb en dan kunnen we eindelijk vertrekken.

____
Hoofdstuk 2 alweer! Is het een beetje leuk?
(flower)

Reageer (1)

  • Herondales

    Yesyes, so you should go on. EN EN EN. Ja. Gewoon snel verder oké <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen