Foto bij Why do you wanna help me out of my problems (Tom lovestory) 54

Reacties? (A)

Hoorde je nou goed wat hij zei? Je ging naar boven toe en Bill achtervolgde je, die het verhaal blijkbaar ook had gehoord. Je zag op je nachtkastje je gsm liggen en keek op het schermpje. Je zag dat je een bericht had van Demi en voelde je kwaad worden. Je liet je gsm op de grond vallen en ging naar de badkamer toe. Tijd om af te koelen dacht je.


Bill pov:
Je verschoot van Tom’s reactie en raapte de gsm van Tom op. Je deed het bericht open van Demi: Tom??? Mag ik zo heel plz nu komen? Ik kan niet slapen… xx Je zette de nummer van Demi in je gsm en belde haar op. Hier wou je wel het fijne van weten. Demi: hallo met Demi? jij: Demi het is Bill. Demi: Bill? Hoe kom je aan mijn nummer? En Daan stop ermee en laat mij los! jij: Tom. Demi: is hij wakker? jij: boeit dat jou? Demi: Bill waarom doe je zo? jij: waarom rotzooi jij met andere jongens? Demi: huh? Daan! Hoevvel keer moet ik nog zeggen, laat mij met rust! Of moet mijn broer het er nog eens inprenten! jij: Demi? ik kom. Je legde af. Je had genoeg gehoord. Ze rotzooide niet met hem maar hij viel haar lastig. jij: Tom! Kom eruit! Tom: waarom? jij: omdat Demi wordt lastiggevallen, het is één groot misverstand. Meteen kwam hij de badkamer uit, aangekleed en al. Tom: Wat? jij: ik leg het onderweg wel uit. Jullie deden jullie jas en schoenen aan en liepen richting het park.


Demi pov:
Bill had opeens opgehangen. Dacht hij nu echt dat je met iemand zou rotzooien? Je hoopte dat niemand Tom iets had verteld. Ook al had je niets gedaan, waarschijnlijk zou hij heel boos zijn en je nooit meer willen zien. Daan: waarom probeer je om heel de tijd uit mijn armen te komen? jij: je snapt het ook echt niet hé. Hij grijnsde. Daan: ik weet dat jij nog in je ontkenningsfase zit. Je zuchtte geïrriteerd. Dit kon hij niet menen. jij: als je me nu niet loslaat dan ga ik je echt slaan. Hij liet zijn armen losser en je zag het meteen als een kans. Je stond recht maar Daan pakte je arm vast. Je keek hem nu pas echt boos aan.

Reageer (3)

  • MAK3Y0URM0V3

    Go Tom, go Bill

    Snel verdur (H)(H)

    1 decennium geleden
  • Raveness

    oef snel verder please!!!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaanis super

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen