Foto bij Why do you wanna help me out of my problems (Tom lovestory) 52

Reacties? (A)

Door mij dus… Je wou echt niet dat Tom zich schuldig voelde, maar je was al blij dat hij je geloofde. Je stuurde terug dat je morgen naar hem zou gaan. Niet veel later viel je in slaap.


Tom pov:
Bill: kom op Tom, wat als ze nou echt huisarrest heeft? Jij: maar ze heeft een hele dag zelfs niet gestuurd. Bill: kan toch gebeuren, waarom ben je ineens zo onzeker? jij: ben ik niet. Bill: wel. jij: niet. Bill: ik zie het aan je. Je zweeg. Je wist dat Bill gelijk had en daar genoot hij best wel van. Bill: stuur anders dat je morgen langs komt? Op dat moment zagen we de gsm van jou oplichten. Je had een bericht aangekregen: Tom, is het goed als ik het morgen uitleg? Trouwens Jens heeft ook huisarrest gekregen. Ik kom morgen naar jou x Je hart maakte een sprongetje. Ze kwam morgen. Maar waarom had Jens huisarrest? Bill: waarom heeft Jens huisarrest? jij: waarom lees je mijn berichten? Je zag Bill glimlachen en rechtstaan. Je stond ook recht en ging naar je slaapkamer toe.


Demi pov:
De volgende ochtend werd je vroeg wakker. Het was 7 uur. jij: grrr, komaan het is weekend. Je zuchtte diep en legde je kopkussen boven je hoofd. Na een tijdje was je het beu en ging rechtop in bed zitten. Dan maar een lekker warme douche nemen dacht je. Je pakte proper ondergoed, een zwarte skinny en een rood topje met kleine zilveren hartjes op. Je douchte je en ging er na een tijdje uit. Je deed je haar en make-up en zag dat het nog steeds geen 9 uur was. Gaat de tijd soms expres zo traag? Je deed nog een truitje aan en ging dan maar naar beneden. Na je ontbijt en een uurtje voor de tv gezeten te hebben was je het beu. Je stuurde naar Tom of je nu mocht komen. Nu maar hopen dat hij terug stuurde en niet sliep…

Reageer (2)

  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden
  • MAK3Y0URM0V3

    En dan... ghehe als hij er wakker van wordt vind ie het wrs niet eens ergxDxD Maar dat weet zij natuurlijk niet.

    Snel verdur (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen