Foto bij Chapter Eleven; Bad move..

Samantha Riddle
Malfoy manor
Two months later


Ik kijk een beetje verveeld naar het boek voor me dat ik nu al voor de 5 keer lees."Wat ben je aan het doen?"hoor ik de lachende stem van Draco."Me vervelen"zeg ik en kijk hem aan. Grappig eigenlijk,eerst dacht ik dat ik 19 was maar nu blijkt dat ik een maand jonger ben dan Draco."misschien moet je ook een ander boek pakken"zegt Draco en wijst daar de boekenkast."ik heb het geprobeerd maar er is niks leuks!"jammer ik en kijk hem met puppy ogen aan.Draco grinnikt maar dan word zijn gezicht serieus."mis je de Weasleys niet?"vraagt hij. Ik krijg een brok in me keel. Twee maanden heb ik ze niet gezien of gesproken,zelfs geen brief."een beetje"geef ik toe."misschien moet je langs gaan?"zegt Draco."hoe? ik zit gevangen"zeg ik en kijk naar beneden."ik weet wel wat,Bellatrix en Voldemort zijn nu weg,we kunnen snel buiten het terrein lopen en verschijnselen"zegt Draco.Ik lach."oké ver proberen het"grinnik ik. Draco lacht en samen lopen we naar buiten. We rennen het terrein af en verschijnselen.


We landen op het terrein van de Weasleys als Molly en George naar buiten rennen."Sam?"vraagt Molly."ja ik ben het"zeg ik. George rent naar me toe en knuffelt me."Ik heb je gemist Sammy"zegt hij en draait me rond."ik jou ook Georgie"zeg ik lachend. George kijkt opeens boos naar Draco."wat doet hij hier?"vraagt hij."rustig George hij zal niks doen"zeg ik."tss zal wel"zegt George boos."George!"zeg ik en kijk hem boos aan."waarom help je hem?!"roep George." omdat... Omdat ik dat doe voor me echtgenote"sis ik. George kijkt me verbaasd aan."wat? Je bent getrouwd met Malfoy?"vraagt George. Voorzichtig knik ik."serieus? Je hebt me broer verraden"schreeuwt George." ik had geen andere keus!"roep ik terug. Tranen stromen over me wangen en ik ren naar Draco en samen verschijnselen we terug naar Malfoy Manor.

Ik val op de grond en begin te snikken. Draco slaat zijn armen om me heen."sst het komt allemaal weer goed"sust hij en wiegt me heen en weer.




De oudfit die ze aan had:-]

Reageer (1)

  • DjBieberSwag

    Ps. Die ring is haar trouwring:-]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen