Foto bij 1.

03:39. A.M. En het alarm van de wekker, die op de grond aan de linkerkant van Darcy’s matras staat, gaat luid af. Langzaam tilt Darcy haar hand en drukt op de snooze-knop voordat ze zich weer omdraait op de matras en de deken weer over haar hoofd heen trekt.
      Met een luide knal opent Fred de deur van de slaapkamer van Darcy en wandelt luid zingend “Good Morning Sunshine” haar slaapkamer binnen. Fred loopt naar Darcy toe, springt op de matras en begint dan te springen op de deken, maar hij past er wel op dat hij niet op zijn jongere zus springt.
      Met een luide kreun gaat Darcy rechtop zitten en kijkt met een boos gezicht en een diepe frons op naar haar oudere broer, voordat ze hem van de matras duwt. Een kleine zucht rolt over Darcy’s lippen, dan gooit ze de deken van zichzelf af en langzaam kruipt ze van de matras en gaat rechtop staan.
      ‘Goedemorgen, Darce. Tijd om op te staan, we vertrekken over een uur’, zegt Fred en hij gaat op Darcy’s matras zitten. Darcy kijkt haar broer knikkend aan, pakt dan haar kleding van de grond en loopt zwijgend haar slaapkamer uit naar de badkamer.
      Zodra Darcy in de badkamer is, kleedt ze zich snel om, poetst ze haar tanden en fatsoeneert haar haren. Als er op de deur wordt geklopt, haalt Darcy hem van het slot af en maakt hem open.
      Marcy staat gapend in de deuropening met haar kleding in haar handen geklemd en kijkt haar jongere zusje met slaperige ogen aan.
      ‘Ben je al klaar, Arcy?’ vraagt Marcy met een schorre stem. Darcy knikt, pakt snel haar pyjama van de grond, dan pakt ze haar tandenborstel en haarborstel en loopt langs haar zus de badkamer uit.

      ‘Goedemorgen, liefje’, zegt Gracie als Darcy de nu lege woonkamer binnen komt gelopen. Darcy glimlacht even naar haar moeder en gaat naast haar en haar stiefvader op het kleed op de grond zitten. Fred komt de woonkamer in gelopen met een dienblad in zijn handen, dat vol ligt met belegde broodjes.
      ‘Tast toe. En, mam, ik heb het brood dat over was ook gesmeerd en in boterhamzakjes gestopt voor onderweg’, zegt Fred terwijl hij tegenover Darcy op het kleed gaat zitten en het dienblad voor zich neerzet. Gracie knikt goedkeurend en pakt een broodje van het dienblad en neemt een hap.
      ‘Darcy, ik heb het net ook al tegen je broer en zus gezegd, stop je pyjama en andere losse spulletjes in de verhuisdoos, die staat in de gang boven’, zegt Aayden en hij neemt een slok van zijn koffie. Darcy knikt en terwijl ze nog op haar broodje kauwt, staat ze op van de grond en loopt ze de woonkamer uit, de trap op.



Haaa, ik kon niet langer wachten om alvast het eerste HS te plaatsen, maar dit is echt de laatste tot Cyberpesten is afgelopen.

Reageer (2)

  • OpenOcean

    En hoe lang duur het nog tot Cyberpesten is afgelopen?
    x'D

    Pff, I want moreeeee.

    1 decennium geleden
  • KIER_

    Je schrijft goed ! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen