Foto bij chapter ten; help me

I am BACK!

Samantha Riddle
Malfoy Manor

Ik kijk bang om me heen."Hallo?" hoor ik een stem. Ik sta,nog steeds in me bruidsjurk, op."Hallo?" vraag ik."is daar iemand?" vraag ik. Ik zie opeens Ollivander staan."Meneer Ollivander?" vraag ik."Juffrouw Riddle,das lang geleden" zegt Ollivander."wat doet u hier?" vraag ik en kijk Meneer Ollivander raar aan."ik ben gevangen genoemen door Fenrir Greyback en andere Death Eaters" zegt Ollivander. De deur vliegt open en Bellatrix loopt binnen."jij mee!"snauwt ze en trekt me mee. Ze gooit me in de kamer en gaat in de hoek staan naast Draco en Lucius."Bellatrix heb je haar?" hoor ik hoor ik de stem van Voldemort zeggen."ja Heer" piept Bellatrix. Ik kijk om me heen en zie Voldemort staan. Ik slik,waarom heb ik dit altijd."netjes gekleed? waarom?!"snauwt hij en slaat me in me gezicht. Tranen stromen over me wangen. haat vloeit door me lichaam. Het enige dat ik nu wil is die idioot voor me dood.."ik heb zo me reden" zeg ik zacht maar blijkbaar hoorde hij het toch. Weer geeft hij me een klap. Meer tranen stromen over me wangen. Stomme klote Voldemort. Ik voel me wang erg pijn doen en wil het uitschreeuwen maar dat zou helemaal niet nodig zijn."Heer alstublieft stop!"hoor ik de stem van Narcissa opeens zeggen. Ik hoor niks meer maar voel wel iemand me mee trekken."Draco help even wil je?"vraagt Narcissa aan Draco. Ik voel iemand die me op tilt en weg lopen. Even later word ik op een bed gelegd en in gestopt. Ik open me ogen en kijk Draco aan.Waar ben ik? Schiet er door me hoofd."rustig je bent veilig"zegt draco."echt?"vraag ik en kijk hem aan."echt Sam,ik laat jou niks over komen"zegt Draco en slaat zijn armen om me heen."dankje"zeg ik en druk me gezicht tegen zijn borst aan."geen dank"zegt Draco en ik voel me opeens heel veilig."ik weet misschien iets om je terug te brengen"zegt Draco."vertel"zeg ik en kijk hem aan.




Fred Weasley
The Burrow

Ik kijk om me heen. Waarom altijd zij?!"Rustig Fred het komt goed"zegt Ginny en slaat haar armen om me heen."ik hoop het"zeg ik zacht. Me moeder loopt onrustig heen en weer. Logisch Ron én Sam zijn weg en Harry en Hermione."oh ik hoop dat ze niks hebben"zegt me moeder en loopt onrustig heen en weer."kunnen we niet gewoon naar Malfoy Manor gaan en haar redden?"vraagt George die van mij en mam gestrest raakt."veel te gevaarlijk!"zegt Lupin."ik kom tenminste met een plan!"roept George terug. Ik kan niks zeggen,ik wil wel om me broer te helpen maar het lukt niet."misschien is het wel een idee om te doen,als we snel zijn"zegt Tops."ja daarna kunnen we daar dood gaan"zeg ik sarcastisch."FRED!"roept ma."wat? hoe wil je inbreken in het huis waar de Malfoy's én Jeweetwel zijn?!"vraag ik."hij heeft gelijk"zegt Lupin. Mooi iemand die het met me eens is."we moeten wel iets weten te verzinnen!"roept Tops wanhopig. Ik zucht, hopelijk komt ze snel terug..



Samantha Riddle
Malfoy Manor

Ik kijk naar de kleren. Moet ik het serieus aan?"kleed je om en kom naar beneden."zegt Voldemort kil. Hij loopt weg. ik kijk naar de kleren. Ik zucht,het niet aan trekken is nog gevaarlijker dan wel. Als ik de kleren aan heb loop ik naar beneden waar Narcissa,Lucius en Draco staan."Ik heb iets besloten,omdat Narcissa niet wil dat je pijn lijdt. Heb ik besloten dat jij mag kiezen; Lijden óf trouwen met Draco"grijnst Voldemort. Ik blijf even stil. Wat moet ik doen,Lijden of Trouwen met Draco. Iedereen zou lijden kiezen,maar ik wil niet lijden."ik... Ik trouw met Draco"zeg ik. ik zeg het zo snel dat ik het niet eens heb gemerkt dat ik het zei. Voldemort lacht gemeen en verlaat samen met Narcissa en Lucius de kamer."waarom zei je dat?"vraagt Draco."ik wil niet lijden,en jij bent beter dan lijden"zeg ik."dankje,denk ik"lacht Draco. Ik ren naar hem toe en knuffel hem."Sam?!"vraagt Draco."Ja?"vraag ik terug."Ik wil het wel officieel houden,dus"begint Draco en gaat op één knie zitten."Wil je met me trouwen?"vraagt hij en laat een zilveren ring zien met een groene diamant."ja"zeg ik en Draco geeft me me ring. Ik geef hem een knuffel. Ik weet dat ik Fred pijn doe,maar met Draco trouwen is zo erg nog niet denk ik. Ik laat Draco los en zie dat hij ook een ring heeft,een zilveren met mooie versiering erop."ga je spijt krijgen?"vraagt Draco."Ik denk het wel,maar dat gaat hopelijk wel over"zeg ik en geef hem een kus op z'n wang. Ik hoop zo dat Fred me vergeeft. Voldemort loopt de kamer binnen en grijnst."dat is dan geregeld,je gaat nu met Narcissa de trouwjurk halen in Diagon Alley"zegt Voldemort en ik loop met Narcissa mee naar buiten. Als we buiten het hek zijn verschijnselen we. We lopen een winkel in en zoeken een jurk uit. Hopelijk vind 'Meneer de baas' het goed genoeg. We nemen de jurk mee en verschijnselen terug naar Malfoy Manor."aah jullie zijn terug"zegt Voldemort."laat de jurk zien Narcissa". Narcissa pakt de jurk en laat hem zien."perfect,morgen trouwen jullie"zegt Hij en loopt weg. Ik kijk verbaasd.. Net verloofd en morgen al trouwen?!







Samantha's Trouwjurk(fred);




Samantha's kleren;



Samantha en Draco's ringen;



Samantha's Trouwjurk(Draco);






Welke Jurk vinden jullie het mooist?


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen