Het is bijna een halfjaar geleden dat ik aan dit verhaal heb geschreven maar ik dacht dat ik hem had verwijderd, dus vandaar! haha, ik zal eens wat vaker hoofdstukjes activeren!

Even schrik ik van Harry's plotselinge actie en voor ik me kan herstellen voel ik zijn lippen die van mij alweer los laten. verbaasd kijk ik hem aan "Wat was dat?" "Sorry, die stalkende griek was boos omdat ik je bij hem wegjaagde dus ik deed alsof je met mij gaat zodat hij je met rust laat maar ik moest het bewijzen en daarom moest ik je zoenen. het sp-" ratelt hij aan het stuk door voordat ik hem afkap "Harry! Stop met praten" roep ik lachend "Ik vind het lief van je" vul ik mezelf aan en geef hem een knuffel. "Niet loslaten, je knuffelt zo goed" zegt Harry en pakt me nog steviger vast als ik hem los wil laten. Ik grinnik maar laat hem me toch nog even vasthouden, ik bedoel mij hoor je niet klagen hoor! lekker knuffelen met Harry Styles.
Uiteindelijk laten we elkaar toch los en gaan opzoek naar de anderen.
"Jongen! heb je nu al gescoord? was ze knap?" hoor ik Zayn tegen Harry zeggen "Ja, heel knap" antwoord hij lachend en knipoogt naar me, ik glimlach terug en ga naast Niall op de zachte bank zitten.
Lachend kijk ik toe hoe Zayn en Louis er proberen achter te komen met wie Harry zoende, blijkbaar konden ze niet zien dat ik het was en Harry houd zijn mond er ook over. Die verteld ze alleen maar heel geheimzinnig wat kleine details.
"Waarom knipoogt Harry naar je en waarom lachte je zo lief naar hem?" vraagt Niall direct "Huh, wat bedoel je?" "Je weet wel wat ik bedoel. weet jij wie het meisje was?" ik grinnik en knik alleen maar "Wie was het?" "Zeg ik niet" "Zeg het!" roept hij nep-bedreigend "Nee!" "NU" roept hij "Of anders?" vraag ik uitdagend, Niall houdt zijn glas bier boven mij hoofd "Of anders ga je even lekker douchen" zegt hij met een gemeen lachje "Oké, dat was het meisje" zeg ik en wijs naar de andere kant van de club, Niall draait precies zoals gepland zijn hoofd om waardoor ik het glas boven zijn hoofd om kan kieperen. Ik lig helemaal dubbel van het lachen door Niall die me verbaasd aan kijkt terwijl het bier langs zijn hoofd stroomt. Harry, Louis, Zayn en Liam kijken verbaasd om en beginnen ook te lachen als ze Niall als een verzopen katje zien zitten.
"Hilary weet wie het meisje was" zegt hij dan, gelijk zijn de blikken op mij gericht en kijkt Niall me achterbaks aan. "Eigen schuld" mompeld hij lachend.

Klagend over mijn zere voeten loop ik samen met de jongens terug naar het appartementencomplex "Trek je schoenen dan uit" zegt Louis "Oké wacht" zeg ik en pak zijn schouder vast zodat ik niet omval. Ik trek mijn pumps uit en houdt ze in mijn handen terwijl we weer verder lopen "Wat ben je klein zo" zegt Harry lachend en legt zijn arm om mijn hoofd alsof ik een soort steuntafel ben "Ha-ha, heel grappig" antwoord ik sarcastisch en spring op zijn rug. "Zo, nu doen mijn voeten ook geen pijn meer" zeg ik tevreden terwijl Harry door loopt met mij nog steeds op zijn rug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen