Harry's pov.

Vanavond ga ik helemaal voor Hilary.
Ze maakt me helemaal gek, zo vreselijk leuk vind ik haar!
Ik ken mezelf bijna niet terug. Ik word nooit na iets meer dan een week al zo verliefd op een meisje, ik weet gewoon dat ze anders is dan alle andere meisjes die ik ontmoet heb.
Anders dan die modellen die weten dat ze mooi zijn, Hilary is echt zo mooi maar ze lijkt het zelf niet te weten.
Ze lijkt me ook niet het soort meisje dat enorm klef doet, zoals de hele dag handen vast houden en om de minuut vertellen hoeveel je wel niet van elkaar houd.
Ze is een meisjes meisje dat graag hakken, jurkjes en shorts draagt maar ze wat stoerder probeert te maken en niet bang is om op te vallen.
"Waar blijft ze nou?" hoor ik Niall mopperen, precies op dat moment komt ze aanlopen. Even kan ik het niet laten om haar van top tot teen te bekijken maar herstel me snel om haar spelletje mee te spelen.
Ze denkt dat ze me slim af is door mijn hoofd helemaal op hol te brengen, maar dat zullen we nog wel eens zien.

Hilary rent met haar aanstekelijke enthousiasme gelijk de dansvloer op nadat ze haar jasje bij ons gedumpt heeft.
"Dude, ga dan mee. je vind haar toch leuk?" zegt Liam verbaasd als ik ook aan de tafel ben gaan zitten "Ja, maar dat moet ik niet laten merken" "niet? hoezo niet?" "dat heb ik al geprobeerd en dan loopt ze weg, misschien lukt het op een andere manier wel om te zorgen dat ze het door heeft" leg ik uit "Dude, dat denk ik niet hoor. Hilary vertelde me dat ze je leuk vind maar niet weet wat ze moet doen omdat ze alleen de 'tijdschrift' Harry kent en niet de echte" zegt Zayn dan, even kijk ik hem verbaasd aan maar dan kan ik mijn geluk niet op "ze vind me leuk? heeft ze dat echt gezegd?" roep ik enthousiast, Zayn knikt. Breed glimlachend kijk ik de jongens aan "Je bent niet de enige die haar leuk vind" zegt Louis dan en wijst naar de dansvloer. "Oh, bah. dat is echt zo'n gladde griek die elk meisje krijgt dat hij wil" mompel Liam geïrriteerd, nadat we gezien hebben hoe een griek met Hilary probeert te dansen "Inderdaad, wat doe je hier nog Styles? Ga je vriendin halen!" roept Zayn lachend en geeft me een zetje richting de dansvloer.
"Help, die griek loopt me te stalken!" roept ze gelijk als ze me ziet, gelukkig! ze vind die griek in ieder geval niet leuk.
"Kom, dans met me dan komt hij niet" zeg ik en grijp mijn kans, dicht tegen elkaar aan en redelijk uitdagend dansen we met elkaar in het midden van de dansvloer "Ik ga even wat drinken voor ons halen!" roept Hilary dan en loopt richting de bar.
Nog geen minuut later staat de griek die Hilary probeerde te versieren voor mijn neus, hij hield ons de hele tijd al in de gaten "is she your girlfriend?" vraagt hij, ik haal mijn schouders op "hoezo?" vraag ik "omdat je haar bij me weg jaagt, bewijs dat ze je vriendin is" zegt hij "hoe wil je dat ik dat doe?" "zoen haar, laat het aan iedereen zien" zegt hij grijnzend ,"Okee" zeg ik en dapper en loop naar Hilary toe die bij de bar staat te wachten "Hil?" vraag ik. Ze draait zich om waardoor ik in haar mooie helderblauwe ogen kan kijken "Sorry, ik doe het om je te beschermen" zeg ik snel voordat ik mijn lippen op de hare druk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen