+16.

Het is 16+, maar ik houdt zelf niet van de hevige stuff. dus doe ik dat ook niet u_u

God. in de comments allemaal zeggen HOE HARD ik wel niet suck in + 16?

Plagerig deinst hij achteruit om me dan weer te zoenen op mijn mond, maar ik trek van hem weg en schudt mijn hoofd. "Daar was je niet mee bezig." mompel ik trillerig. Hij rolt zijn ogen, nep-nonchalant. En glibbert naar beneden om daar plagerig aan de rand van mijn boxer te prullen.
Omhoog, omlaag, naar boven, pets. Tegen mijn huid. Zo gaat hij een tijdje door, en ik houdt het niet meer uit en beweeg bruusk mijn benen en laat mijn handen afdalen naar mijn onderlichaam om mijn broek los te knopen en deze tot op mijn enkels te schudden.
Ik neem Harry's shirt beet en trek het bij hem uit, om een perfect lichaam te laten zien. Het prachtigste lichaam dat ik ooit had gezien, maar ik had er nu eenmaal niet veel gezien.
Ik neem het heft in handen en sleur zijn hand mijn boxer in, het was niet echt sleuren, aangezien hij erg gewillig was. Onze lichaam plakken weer tegen elkaar, alsof de beste timmerman ons aan elkaar had genageld.
Hij woelt met zijn hand heen en weer en op en neer, door mijn boxer heen. Eerst vermeed hij mijn kwetsbare delen maar na een tijdje had hij de smaak te pakken en bewoog hij zijn handen op een zwoele manier rond mijn geslachtsdeel, dat op springen stond. Hij bloos naar me en trekt mijn boxer naar beneden, waarna zijn hoofd ook in die richting gaat.
Ik zie hoe hij eerst een beetje achteruit deinst, misschien was dit ook best wel eng voor hem.
Ik vind dit bijvoorbeeld enorm eng, nieuw en angstaanjagend, maar boven dat alles, wil ik het enorm. Hij kust het vluchtig, als een tester. Iets dat mij geen goed deed en alleen maar naar meer deed smeken.
Mijn adem was door heel de situatie zwaarder geworden, net als mijn stem. Mijn scherpe stem was veranderd is iets ruig, zwoel en bovenal hitsig.
Ik voel hoe zijn tong sierlijke vormen maakt en kringetjes draait, maar ik kan me niet concentreren. Onbewust schreeuw ik misschien wel zijn naam en weet heel de buurt nu hoe een geweldig heet Harry Styles wel niet is.

Reageer (4)

  • MizzStrify

    _O_

    1 decennium geleden
  • Lillith

    AMAZAYN!!! <3333

    1 decennium geleden
  • Mafia

    YES OMG DIKKE PORN WHAT I WAITED FORRRR!
    Thankyou.(heart2)

    1 decennium geleden
  • Gouis

    GEEN reactie's op dit hoofdstuk?! Ugh, u guys are crazy -_-
    Weetje ik hou stiekem gewoon van 16+ hoofdstukjes ^^
    Jullie zullen wel denken, IEEEEUW, maar nee, ik vind het gewoon mooi hoe het gewoon mogelijk is dat de mensen met het zelfde geslacht met elkaar kunnen.. 'Vrijen' of de liefde bedrijven, whatever je het wilt noemen.
    MAar dit hoofdstuk verdient gewooon reactie's zo BEAM (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen