"En toen zei ze 'ik niet!" Hoor ik Harry gefrustreerd roepen, samen met de jongens zit hij aan het zwembad en heeft niet door dat ik het kan horen.
"Tja, niet iedereen word verleidt door jou krullen" hoor ik Liam grinnikend zeggen, eindelijk komt Bryson aanlopen en lopen we samen langs de jongens om ook een plekje te zoeken bij het zwembad. Het groepje jongens valt even stil als ze me langs zien lopen "Hil, kom hier liggen!" Hoor ik Louis roepen "nee, anders is Bryson zo alleen" antwoord ik en loop door "komt hij er toch ook bij" roept Niall enthousiast en trekt mijn handdoek uit mijn handen om die naast Zayn neer te leggen, wat een jaloerse blik vaan Harry oplevert.
Ik trek mijn jurkje uit en ga op mijn handdoek liggen, ik zet mijn ray-ban op en kijk rond.
Plotseling zie ik een enorm knappe badmeester "wauw" mompel ik, Zayn kijkt me vragend aan "die knappe badmeester" antwoord ik, hij kijkt op "niet mijn type" zegt hij lachend. "Zal ik doen alsof ik verdrink? Dan moet hij me wel redden" verzin ik lachend "nou, hij is niet de enige die je zou gaan redden" antwoord Zayn, ik kijk hem vragend aan. "Harry" zegt hij.
Ik kijk hem verbaasd aan "hoezo dat?" "Hij vind je leuk, hij is gefrustreerd dat je hem te snel af was gister avond" een grijns verschijnt rond mijn lippen "werkt altijd" vertel ik lachend, Zayn kijkt me geamuseerd aan "hij baalt omdat hij elk meisje krijgt dat hij wil, behalve jij en daardoor vind hij je nog leuker" legt Zayn uit, ik knik begrijpend "en wat vind jij van hem?" Vraagt hij nieuwsgierig, ik haal mijn schouders op "hij is leuk... Denk ik?" "Denk je?" "Ja, ik weet niet. Hij is echt heel lief enzo maar verder weet ik niks over hem behalve de roddels uit tijdschriften" leg ik uit, Zayn knikt "okee, luister. Harry praat aan een stuk door over je en blijft maar naar je staren. Hij vind je echt heel leuk" "maar hij woont zo ver weg" "is dat het enige probleem? Hil, geef nou gewoon toe aan je gevoel"
Precies dan komt Harry uit het zwembad en sleurt me mee het water in.

Langzaam begint het een beetje schemerig te worden, we worden het zwembad uit gestuurd en ik besluit maar te gaan douchen en leuke kleren aan te doen voor vanavond, dan ga ik uit de met de jongens!
Ik kijk in de spiegel naar de [url=]http://truepassionforfashion.tumblr.com/post/12739707577] kleren [/url] die ik heb uitgekozen en besluit dat het leuk genoeg is voor vanavond. Ik pak mijn favoriete paar [url=]http://feelingsobeautifultoday.tumblr.com/post/12564206738] pumps [/url] uit mijn koffer, die perfect bij mijn outfit passen.
Om een beetje in de feest stemming te komen zet ik wat muziek aan "We're gonna party tonight, tonight. We're dancing on the edge of the hollywood sign" sing ik zachtjes mee.
Ik heb echt zo veel zin om uit te gaan vanavond!
Toch zit ik wel een beetje in mijn maag met Harry, ik twijfel of ik hem moet vertellen dat hij niet zo moet flirten omdat het toch nooit wat word of dat ik het gewoon een kans moet geven.
Mijn hart zegt het laatste maar mijn hoofd zegt het eerste.
Ik zucht diep en laat me op de bank vallen. Waar is je beste vriendin als je haar nodig hebt? Thuis. In Nederland. Heel fijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen