Foto bij O52.

Enjoy, loves <3

Als ze de deur uit is, hoor ik haar in schaterlachen uitbarsten. Ze had al zo lang geweten dat'k op jongens val, ze had het gewoon gevoeld.
Ik ben blij dat ik zo close ben met Jay. Anders had het écht helemaal anders gelopen.
Ik schud de gedachte aan een levende, vlammende en furieuze hel, die daar het gevolg van zou zijn, uit mijn hoofd.
Ik wil me aan kleden, maar Harry zit me aan te staren, iets wat me vrij ongemakkelijk maakt. Ik kuch een beetje ongemakkelijk in de hoop dat hij ergens anders naar zou kijken, maar dat doet hij niet. Zijn ogen boren zich nog net iets harder in mijn borstkas. Dan geef ik het op en draai ik me van hem weg, dit heeft geen resultaat. Het boren gaat gewoon verder, maar nu in mijn schouderbladen.
Ik trek snel een gestreept shirt aan en doe dan in top tempo mijn broek aan en slaag deze twee keer om in een simpel vloeiende beweging. Ik steek mijn voeten in mijn Toms en draai me naar hem om. Hij stond nog steeds in zijn boxer en keek me verward aan.
"Dat was snel.." mompelt hij onder de indruk. Ik stap in een super sloom tempo naar hem toe en leg mijn handen onschuldig op zijn nek. 'Ach lieverd,' wil ik zwijmelen, maar ik houd het iets speelser.
"Ik ben dan ook zo enorm snel" ik wiebel met mijn wenkbrauw in zijn richting en plaats snelle, geniepige kusjes over heel zijn gezicht, rond zijn mond, maar ik raak zijn mond nooit helemaal. Nooit had het de kans een innige zoen te worden.
Daar werd hij irritant van. Hij probeerde zijn mond steeds zo te plaatsen dat het wel kon, maar ik was hem net ietsje voor.
Uiteindelijk geeft hij zuchtend op en staart hij me in de ogen met een blik die zegt: 'jij wint'. Ik lach triomfantelijk en neem zijn hoofd tussen mijn handen. Ik druk me lippen vurig op de zijne en duw hem bruusk het bed op, ik was in zo'n plagerige bui plots.
Als hij met zijn tong langs mijn lip gaat, wil ik terug trekken en hem zeggen dat hij zich moet aankleden, maar hij vertikt het. Als ik mijn mond open doe om iets te zeggen dringt hij met zijn tong naar binnen en geef ik me over aan de gepassioneerde zoen.

Reageer (5)

  • Salute

    Love it! (H)
    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Feel it- THERE'S SOME PORN COMING UP!

    1 decennium geleden
  • Moustaches

    aaaw! zo cute!!
    snel verder<333 (flower)

    1 decennium geleden
  • Asgarnia

    love it, really! snel, snel, supersnel verder! :p

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    i absolutly ADORE this, they're so amazingly cute(H)
    heeeel erg snel verder please (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen