Foto bij O47.

Iedereen de previews van het beste album van het jaar al gehoord?

Het weekend was niet zo wild geweest, we hadden veel belachelijke dingen gedaan. Geweldige nachten gedeeld in één en het zelfde bed, meer dan een hoop gezoen was er niet van gekome en daar ben ik blij om, wat zou ik moeten doen als er wel meer kwam? Ik kreeg een sms van May of dat ze me nog niet moest opgeven voor vermist, nu ze me een tijdje niet meer had gezien.
Maar vandaag is het maandag, wat halloween betekend. Ik ga als vampier naar een feestje, het nepbloed dat ik op mijn mond en armen heb geeft licht in het donker en onder blacklights. Fun verzekerd.
Ik had May al als de schattige versie van frankenstein gespot en Niall was een Leprechaun, typisch.
Harry had ik nog niet gezien, heel de dag nog niet dus ik vroeg me best af hoe hij er zou uit zien. Zayn was gegaan voor de lijkbleek-met-zwarte-oogschaduw-look en Liam was gewoon als Liam gegaan. "Ik ben eng genoeg op mezelf." had hij gelachen waarna hij een soort leeuw-achtige aanval op me deed. Trust me, het was een faal.
Door de speakers van de club klinkt nu 'Danza Kuduro' zeker één van mijn favorieten deze zomer. Ik pak May bij de hand en sleur haar de tegelvloer op, we beginnen uitbundig te dansen en ik voel al dat ik voor de rest van de avond niet meer ga stoppen.
Eens ik de vibes te pakken heb, kun je me met geen trekken of sleuren van deze geweldige plak vandaan halen.
Na enkele liedjes flink te dansen met May voel ik twee prikjes in mijn zij, ik draai me geshockeert om en vindt een jongen met windels rond zijn hoofd, waar bloed door heen sijpelt. Een bloederige open wond op de hoek van zijn mond, zo verder naar zijn kaak. Ook zijn nek hangt vol met bloed, verbanden en plijsters. Zo gaat zijn hele lichaam verder. Hij draagt een wit shirt met bloedvlekken en scheuren, ook zijn broek is wit met scheuren en vlekken, zelf zijn allstars hebben er aan moeten geloven. "wauw." mompel ik onder mijn adem.
"Vampier? Bijt in mij, jongen!" lacht hij over de muziek heen.
"Challenge Accepted." lach ik terug en ik gooi mijn gezicht in zijn nek om daar zachtjes met mijn tanden in zijn nek vlees te duwen.
"Je smaakt naar kersen?" Ik kijk hem vragend aan en ga met mijn vinger door het nep bloed op zijn voorhoofd.
"Het is dan ook kersen grenadine, duhh." lacht hij even, maar dan begint hij met het bestuderen van mijn look.
"Je ziet eruit alsof je een vampier uit de 18de eeuw bent. Zo cool." zucht hij als hij aan mijn gilet trek en aan mijn zilveren zakhorloge prult, ook ik had best wat moeite in mijn kostuum gestoken.
"Ik zou je zoenen, maar dan lichten mijn lippen straks ook op vrees ik." zegt hij nonchalant, alsof dat hem echt iets kan schelen.

Reageer (6)

  • Triplet

    grenadine ^^

    1 decennium geleden
  • ardjan

    vewduwwwrrrr!!

    1 decennium geleden
  • Salute

    Verder!! <333

    1 decennium geleden
  • Mafia

    OMG OMG OMG NU VERDER PLZ DANKJE OKE BYE.

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Waarom ga je niet verder? I need this story!
    I NEED LARRY PORN! (:

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen