Sorry dat ik niet zo veel meer schrijf, ik heb het nogal druk met stage en school waardoor ik bijna geen tijd heb. Daarom probeer ik zo veel mogelijk lange hoofdstukken te schrijven ;)

Twijfelend sta ik bij mijn koffer.
Als Harry nou ook even gezegd had wat we gingen doen kon ik tenminste een beetje rekening houden met de kleding die ik aan trek.
Uiteindelijk kies ik maar voor een blouse en short dat voor bijna alles wel leuk is en pak een paar sandaaltjes om erbij aan te doen.
Ik föhn mijn blonde haren droog en breng ze daarna in model met mijn stijltang en borstel, ik kijk op de klok en zie dat het bijna zes uur is.
Harry smste me dat hij om acht uur zou komen.
Ik besluit maar snel wat te eten te halen in de eetzaal "pap, ga je mee wat eten?" vraag ik aan pap die op het ligbed ligt bij ons appartement "ik kom eraan" zegt hij meteen en staat op om een shirt aan te doen.
Samen lopen we naar de eetzaal en gaan aan een tafeltje voor twee personen zitten nadat we ons bord gevuld hebben.
"Waarom zie je er zo leuk uit?" vraagt hij dan "oh, ik ga vanavond nog even wat doen met die vrienden" "die jongen waar je niet op valt?" vraagt hij meteen "nou" begin ik en probeer een goede smoes te verzinnen "ja" zeg ik dan maar, pap kijkt me veel betekenend aan maar ik negeer zijn blik en prop snel een patatje in mijn mond.

Om acht uur precies staat Harry voor de deur van ons appartement, ik stop nog snel mijn blackberry en labello in mijn broekzak en loop dan naar hem toe.
"Hoi!" roept Harry enthousiast en geeft me een knuffel "Hoi" antwoord ik en loop met hem mee "Ik ga je lekker niet vertellen wat we gaan doen" zegt hij dan pestend als ik hem vragend aankijk "Waarom niet?" "Omdat het een verrassing is" "maar ik wil het weten! mag ik het raden?" vraag ik nieuwsgierig "Nee" zegt Harry. Ik blijf hem maar volgen, toch kan ik het niet laten om door te zeuren "Zijn we er al bijna?" "Nee"
"Nu dan?" vraag ik vijf minuten later, hij kijkt me aan "je houd ook echt je mond niet hé?" vraagt hij lachend, ik schud mijn hoofd "nee"
"Kom, we zijn er" zegt hij dan, verbaasd kijk ik rond.
Ik zie bijna niks omdat het super donker is maar ik kan zien en horen aan de zee dat we op het strand zijn.
Harry sleurt me mee over het strand "Kom" zegt hij dan.
We gaan in het zand liggen "wauw" fluister ik als ik zie waarom we in het zand liggen, miljoenen sterren zijn er te zien in de donkere lucht.
De tijd vliegt voorbij, de hele avond liggen we in het zand te kijken naar de sterren en gewoon praten, lol maken en elkaar nog wat beter leren kennen.
Onderweg terug naar het appartement slaat Harry zijn arm rond mijn schouders zodat we dichter bij elkaar lopen, vlak voor het appartement stopt Harry met lopen en komt nog dichter tegen me aan staan.
"Weetje" begint hij "ik zoen altijd op een eerste date" vult hij aan en brengt zijn lippen steeds dichterbij.
"Weetje" zeg ik "Ik niet" zeg ik dan en loop lachend weg om Harry verbaasd achter te laten "See ya!" roep ik en zwaai naar Harry voor ik de deur achter me dicht gooi.

Reageer (1)

  • IfUSeekDemi

    "Weet je... Ik zoen altijd op de eerste date." hahahhahaha xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen