Foto bij 28. Rosa & Ilse

Dit is mijn laatste hoofdstukje. Er zal snel weer een nieuw verhaal komen, waarover die gaat weet ik nog niet. Ik denk eigenlijk een bromance. maar weet het niet zeker. Ik zie het nog wel. Bedankt voor het lezen en ja. Lots of love .x

Rosa.
Ik dacht na. Precies 4 maanden geleden had hij het gevraagd. De vraag die mijn leven ging veranderen. En nu stond ik hier voor de spiegel in een jurk. Naast mij stond Ilse en ze keek me trots aan. Ik was nerveus. Ik wist dat er veel paparazzi zou zijn bij deze dag. Ik hoorde de deurbel gaan en ik keek nerveus naar Ilse. ‘ Ik doe wel open.’ Ik glimlachte dankbaar en liet mijn haar nog even controleren door mijn kapster. Mijn ouders waren overgevlogen vanuit Nederland en ik keek naar mijn moeder. Ik hoorde beneden Niall praten met Ilse. Ik hoorde hoe Ilse Niall alvast weg stuurde. ‘Rosa kom je?’ Ik liep langzaam de trap af. In mijn buik met zenuwen. Ik keek even naar Ilse. Ik wist haar geheim. Alleen Harry, Ilse zelf en ik wisten het. Ik wist gewoon dat Harry haar bijna ging vragen, wanneer wist ik niet. Maar het zat eraan te komen. Ilse zag niall wegrijden en ik keek naar Rosa. ‘Je ziet er prachtig uit.’ Ik glimlachte half en liep naar de zwarte auto die voor de deur stond. Mijn vader zat al in de auto. Ik stapte in en Ilse ging voorin zitten. ‘Rustig, Rosa het komt goed.’ Mijn vader sloeg zijn arm om me heen. ‘Pap voorzichtig voor mijn haar.’ Ik hoorde Ilse lachen. We reden richting de plek. We zouden op een speciale plek trouwen. Ik voelde hoe de auto stopte. Ik moest wachten met uitstappen tot dat er ruimte was. Er stonden al fotograven klaar om foto’s te maken. Mijn vader hielp me met uitstappen en We liepen langzaam naar binnen. Ik ging wachtten in het kamertje. Ik had niall niet gezien en was benieuwd hoe hij eruit zou zien. ‘Rosa ben je er klaar voor? Iedereen is er.’ Ilse keek me aan en ik knikte. Ilse liep het kamertje uit en mijn vader kwam tevoorschijn. Ik stak mijn hand door zijn arm heen en we liepen langzaam richting de zaal. Ik was nerveus. We liepen langzaam naar voren en ik zag hoe niall zich omdraaide. Zijn lach, zijn gezicht, het was perfect. Ik zag de andere vier jongens staan en ik glimlachte. Ze zagen er schattig uit. Aan de andere kant stond Liam’s nieuwe vriendin, Ilse en een vriendin van Zayn. Mijn vader liet me los en ik ging naast Niall staan. De dienst begon en die man vertelde een heel verhaal. Ik kon mijn gedachten er niet bij houden. Het enigste wat ik hoorde was dat we beiden ja zeiden. Ik drukte zachtjes mijn lippen op die van Niall en ik hoorde de zaal klappen. Niall pakte mijn hand vast en schoof een ring om mijn vinger. Vervolgens schoof ik een ring om zijn vinger. Er werd nog een lied gezongen door de vier jongens en Ilse. Ik grinnikte en keek naar ze. Ze waren zo gek als een deur. Niall en ik liepen de zaal uit en stapte in de auto. We werden uitgezwaaid door een hele boel fans. Ik vond het helemaal niet meer zo erg dat die er waren. Niall gaf me een lange tedere zoen en ik voelde me gelukkig. Mijn naam was nu. Rosa Horan. Ik grinnikte en legde mijn hoofd op zijn schouders.

Ilse.
Rosa en Niall reden weg en ik voelde hoe twee armen om mijn middel gleden. ‘Hoe gaat het met jullie?’ Ik voelde hoe zijn hand over mijn buik heen gleed. Ik knikte met mijn hoofd. ‘Het gaat prima met ons.’ Ik had een kleine Harry in mijn buik en dat deed mij goed. Ik grinnikte. Het was nu al vier maanden verder sinds de dag dat ik het wist. Ik was nu in totaal vijf maanden zwanger. Mijn buik was al iets dikker en niet veel mensen wisten het. Misschien wisten ze het wel maar zeiden ze het niet. De rest van de jongens wisten het ook nog niet, ze hadden wel gemerkt dat ik niet meer zo druk was. Vanavond zouden we ze het vertellen. Ik zei gewoon dat ik wat aangekomen was doordat ik te veel at. In mijn jurkje wat ik aanhad vandaag merkte je mijn buikje ook niet op. Daar was ik blij mee. Ik grinnikte en keek naar Harry. ‘Ik hou van je.’ Hij glimlachte en ik smolt. Zijn glimlach was de schattigste glimlach die ik ooit gezien had. ‘Ik hou ook van jouw en van Harry Junior.’ Ik grijnsde en we liepen samen naar de auto die ons naar huis zou brengen. De jongens zaten al in de auto en wij stapten er bij. ‘Oke nu gaan jullie vertellen wat er is. ‘ Louis keek ons doordringend aan en we haalden tegelijkertijd onze schouders op. ‘Wat moet er zijn?’ ‘Jullie doen al een paar maanden raar. Zeker jij Ilse. Je eet super veel en Jullie zijn al zo vaak naar een winkel geweest met baby spullen.’ ‘ Dat was voor mijn neefje.’ Riep ik. Liam schudde zijn hoofd. ‘Geloven we niet.’ ‘Is Rosa zwanger?’ Zayn keek mij aan en ik schudde mijn hoofd. Ik keek even naar Harry en hij knikte. ‘Nu jullie het toch al bijna weten. Ik ben zwanger.’ De jongens keken ons aan en Louis gaf me een knuffel. ‘Gefeliciteerd!’ Vervolgens gaven de andere twee ons ook een knuffel. ‘Wees trots.’ ‘Wordt het een jongen of een meisje?’ Liam keek mij aan en ik grijnsde. ‘Het wordt een Harry Junior.’ Hij schoot in de lach. ‘Wat leuk!’ ‘Hoelang al?’ ‘Vijf maanden.’ De jongens grinnikten en we stapten uit toen we thuis waren. De jongens waren al naar binnen gelopen en Harry hield mij tegen. Ik beet op mijn lip en keek naar hem. ‘Wat is er?’ Hij pakte iets uit zijn jas zak en ging toen op een knie zitten. ‘Alles liefste Ilse, wil jij met mij voor altijd verder leven?’ Ik was verbaasd en voelde hoe er bloed naar mijn wangen stroomden. ‘Ja dat wil ik Harry Styles.’ Hij deed de ring om mijn vinger en gaf me toen een tedere zoen. Dit was de beste dag van mijn hele leven.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen