Foto bij 27.

Hello.
Ik ga binnenkort een einde maken aan dit verhaal, Ik weet alleen nog niet hoe. Ik vind het leuk als jullie wat ideeën plaatsen in de reacties.
Lots of love .x

Louis.
Ik las de brief die Zayn had gepakt van de tafel. Ik slikte en beet op mijn lip. Ik moest moeite doen om mijn tranen in te houden. Mijn kleine zusje moest weg voor een paar weken. Ik beet op mijn lip en keek naar Zayn. ‘Lou het komt wel goed.’ Ik zag Rosa en Niall de kamer binnen komen. Toen Ilse kwam kregen ze ruzie. Ik beet op mijn lip en voelde een traan over mijn wang lopen. Ik voelde haar armen om me heen. ‘Lou, ik ga je echt niet vergeten hoor en we zien elkaar echt wel weer snel.’ Ik knikte half en beet op mijn lip. ‘ Doe je asjeblieft voorzichtig?’ Ik keek haar aan en ze moest lachen. ‘Lou, ik ben oud genoeg. Ik hou contact met je oke?’ Ik knikte opnieuw en gaf haar een knuffel. Ze veegde de traan van mijn wang af en ik grinnikte. ‘Ik ga je wel missen hoor. Wij allemaal. Misschien moeten we een afscheidsfeestje geven.’ Ze schudde haar hoofd. ‘Jullie laten het oke?’ Ik schudde lachend mijn hoofd. ‘ZAYNIE LIAM! Ik heb een idee. Ik trok ze mee de kamer uit en grijnsde toen Rosa moest zuchten. ‘doe nou niet !! ‘ Hoorde ik haar roepen. Ik vertelde snel aan Zayn en Liam wat ik van plan was. ‘Ja perfect.’ Ik belde mijn manager om te vragen of het een goed idee was.’Louis ga je gang, zolang je niemand pijn doet.’ Ik grinnikte en beet op mijn lip. Niemand pijn doen, Ik deed fans pijn, maar die moesten er maar mee leven.

Ilse.
Ik zat op harry’s bed en er liepen tranen over mijn wangen heen. Hoe kon ze, Hoe kon ze zomaar niets tegen mij zeggen. We vertelden elkaar alles. Harry sloeg zijn arm om me heen. ‘Liefje, Het komt wel goed.’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Mijn beste vriendin houdt dingen achter. Wat zou ze nog meer achterhouden?’ Ik beet op mijn lip en keek Harry aan. Begreep hij het dan niet, Rosa en ik waren onafscheidelijk en nu ging ze naar Amerika voor minimaal twee weken, zonder mij iets te vertellen. Ik slikte en veegde een traan weg. ‘Ilse?’ Ik keek op en zag Rosa staan. ‘Ga weg.’ Ik draaide me om en zat met mijn rug naar haar toe. ‘Laat het me uitleggen.’ Ik schudde nors mijn hoofd. ‘Ik vertelde het niet omdat ik je gewoon niet verdrietig wilde maken, Ik wilde niet dat jij je keus zou laten beïnvloeden met wat ik doe.’ Ik luisterde aandachtig. Harry’s hand ging nog steeds over mijn rug heen. Het voelde goed en ik keek even naar hem. ‘Ik weet dat je luistert, negeer me nou niet.’ Ik keek even om en zag Rosa staan. Gebroken leek het wel. Ik slikte. Ze had wel gelijk, ik zou verdrietig worden als ze weg zou gaan en ik wist ook dat mijn keuze beïnvloed werd als ze me had verteld dat ze weg ging. ‘Vergeef het me..’ haar stem klonk zacht en oprecht. Ik wist dat ze alles meende wat ze zei. Ik stond op en liep naar haar toe. Automatisch gaf ik haar een knuffel. ‘Beloof me dat je nooit meer iets voor mij achterhoudt?’ Ze schudde haar hoofd. ‘ Ik beloof het.’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen