Een week later.
"Dus, wie is die jongen waar je op valt?" "Pap, ik val niet op hem!" Protesteer ik, terwijl ik een stukje croissant in mijn mond stop.
"Niet? Ik snap er niks van, jullie zien elkaar steeds en praten de hele dag en smsen ook al zitten jullie in hetzelfde hotel maar jullie vallen niet op elkaar?" Vraagt pap verward "ik word oud" zegt hij "ik zeg niks" fluister ik schijnheilig en grinnik "ik doe wel aslof ik dat niet hoorde, kom op meid. We gaan" zegt hij, samen lopen we de ontbijtzaal uit.
Mam en Bryson wouden vandaag dingen bekijken en pap en ik hadden geen zin dus we gaan vandaag naar het strand.

"Pap, Harry en Louis zijn ook op het strand ik ga even naar ze toe. Tot straks" zeg ik en geef pap een kus, in mijn bikini loop ik over het strand, Harry smste dat ze vlak bij de strandtent lagen.
Die kan ik al in de verte zien dus ik ben er bijna!
Ik zie Harry en Louis al liggen, Louis ziet me aankomen en begint vrolijk te zwaaien. Ik gebaar naar hem dat hij stil moet zijn, zachtjes sluip ik naar Harry die met zijn ogen dicht op zijn rug ligt te zonnen.
Ik zet één been aan beide kanten van zijn lichaam en laat me boven op hem vallen, hij schiet gelijk omhoog van schrik terwijl ik lachend van hem af val.
Hij staart me verbaasd aan en krijgt dan een enorme grijns op zijn gezicht, hij is wat van plan. Voor ik kan nadenken over wat het zou kunnen zijn heeft hij mijn beide voeten vast gepakt en word ik over het zand gesleept "Nee! Harry, stop!" gil ik lachend, ik grijp me vast aan de parasol van iemand maar Harry is te sterk en trekt me met parasol en al mee.
De eigenaar van de parasol lijkt het nu pas door te hebben dat zijn parasol er vandoor is en ik laat hem snel los, ik probeer mijn voeten los te schoppen maar het gaat moeilijk door hoe stevig Harry me vast houd.
Eenmaal bij het water aangekomen blijft hij stil staan, hij slaat één arm om mijn benen en de andere rond mijn schouders. Simpel tilt hij me op en hangt me boven het water "Okee, dit is je keuze" begint hij "Of ik gooi je nu in het water of je gaat vanavond met me op een date" zegt hij grijnzend "Hmm, ik houd eigenlijk wel van zwemmen" antwoord ik uitdagend, Harry doet net alsof hij me laat vallen maar houd me nog net vast. Ik gil van schrik, hij kijkt me waarschuwend maar lachend aan "Laatste kans, vanavond of water" "Okee, okee. ik ga wel met je mee" "Brave meid" zegt hij lachend en loopt de zee weer uit, hij zet me neer in het zand en samen lopen we terug naar Louis.
"Ik ga weer naar me vader hoor, hij is alleen nu en dat is nogal zielig" zeg ik en sta op "Zie je vanavond" roept Harry en knipoogt lachend, ik glimlach snel naar hem en loop weg.
Niet alleen om mijn vader maar om die date van vanavond.
Wat moet ik ooit aan?!

Reageer (2)

  • Lwiiza

    Leukkv!! Snel Verder !! :)

    1 decennium geleden
  • PHENOMINIALL

    Damn ik snap niet waarom dit verhaal maar 2 abo's heeft?!
    I love it (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen