Foto bij 00.

Eerste hoofdstukjes sucken bijna altijd and this one just follows that rule.

Filosofie, "wie ben ik"

Ik wilde altijd al een stalker hebben. Iemand die 's nachts om 3 uur voor mijn raam staat. Iemand die me allemaal lieve briefjes stuurt. Iemand die me overal zou volgen waar ik ook heen ga. Een stalker. Alleen omdat het me grappig lijkt. De meeste zouden als ze dit horen zeggen: "What the hell? Ben je gek? Een stalker? Even serieus hij kan je vermoorden!" Maar mijn stalker zou echt om me geven. Hij zou me niet vermoorden. Het zou een soort creepy best friend zijn. Maar ik heb mijn stalker idee maar opgegeven toen ik 12 was en een boek las over meisjes die gestalkt werden. Pretty Little Liars. Dat was niet zo leuk. Nou het boek was leuk. De stalker niet.

Vanaf mijn twaalfde begon ik nieuwe obsessies te ontwikkelen. Ik moest en zou een gayfriend krijgen. Je weet wel, een jongen die zo superdupergay is en dat uitstraalt. Helemaal met dat typische stemmetje. Altijd vrolijk, altijd goed advies, altijd shoppen! Maar het leven is hard, tot op de dag van vandaag heb ik geen gayfriend.

Op mijn 14e wilde ik naast een gayfriend ook een hater. Haters make you famous. Ik wilde altijd al beroemd worden. Ik kon alleen niet dansen, zingen, acteren en nou is er nog iets anders? Sport? Nee dankje. Ik kan wel dansen. Ik kan heel goed dansen zelf. Alleen het is niet "ik ben een beroemd danser" dansen het is meer "Party all night long" dansen. Zingen? Mijn opa smeekte me ermee op te houden. Acteren? Ik kan heel goed liegen. Echt heel goed. Alleen mensen komen er altijd achter. En dus een hater. Want die kon mij dan beroemd maken. Ik ging opzoek. En opzoek. En opzoek. Geen hater. Ik ben te lief. Dus ik gaf op.
Toen ik 15 was kreeg ik ook een beetje een Justin Bieber obsessie. Is niet grappig. Ik vond zijn liedjes heel leuk, dat was het. Ik bedoel toen ik Baby voor het eerst hoorde vond ik dat zo schattig. Ik begon ook Lady GaGa te luisteren maar toen ik erachter kwam dat ze illuminati was ben ik gelijk gestopt. Het is zo waar dat ze illuminati is. Ik bedoel ik luisterde dus Judas. En ik dacht: "What the hell. Dit liedje is slecht. What the fuck." Maar toen kwam de video uit. En ik keek, ik ben een onderzoeker ik moest bewijzen dat ze bij de illuminati hoorde. Ik keek één keer ik dacht: Hmm waarom is ze bezig met dat water? Dus ik keek nog een keer. En toen vond ik het liedje leuk en sindsdien ben ik verslaafd, hoewel ik heb het lang niet meer geluisterd.

En nu ben ik een grappig, lief, onbegrepen 16 jarig meisje die een wereldreis gaat maken. Oké geen wereldreis. Meer een geenreis maar oké. Stil. Vergeet wat ik zei. Ik ga nu ophouden met typen. Ciao Señorita. Dat is italiaans voor dag jongmevrouwtje. Ik haat 2 jaar italiaans, ik heb maar 20 woorden onthouden waarvan dit er twee zijn. I'm so awesome. Oké nu ga ik echt ophouden. Nu denk je zeker wat is er mis met dit kind. Ik heb mezelf niet eens voorgesteld. Wat de bedoeling was want de vraag is wie ben ik? My name is Bliss Evangeline Mary Blake. B.E.M.B. BB BlackBerry bitch. Oké haal alstublieft geen punt af omdat ik een scheldwoord gebruikte. Dit was mijn opstel. Mijn excuses voor de eventuele spelfouten. Spelling en grammatica check deed het niet bij word.

Reageer (1)

  • Charmion

    Whaha geniaal! Abo^^
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen