Harry Styles pov.

Het meisje viel me meteen op, haar lange blonde haren en prachtige helder blauwe ogen.
Ze is zeker niet langer dan 1.60 en heeft een mooi slank lichaam maar toch ook vrouwelijke rondingen die in haar jurkje duidelijk zichtbaar waren.
Een jongen roept wat naar haar, ze begint een beetje te rennen en trekt haar enorme hakken uit. Wie trekt er dan ook hakken aan als je gaat reizen? Denk ik lachend.
Plotseling klapt haar koffer open, allemaal spullen vliegen over de grond. Het ziet er grappig uit, vooral omdat het meisje het eerst niet door heeft maar later toch luid mopperend haar spullen bij elkaar begint te zoeken.
Lachend kijken de jongens en ik toe hoe ze haar koffer dicht probeert te krijgen, maar lang niet genoeg weegt om hem te kunne sluiten.
"Let me help you with that" zeg ik en ga naast haar op de fel roze koffer zitten, snel klik ik hem dicht "Thanks" zegt ze en glimlacht dankbaar, de jongen begint weer wat tegen haar te roepen en het meisje rent snel weg nadat ze haar spullen heeft gepakt.
"Hilary!" roept ze me nog toe als ik vraag wat haar naam is.
Leuke naam, past perfect bij haar denk ik nog en loop terug naar de jongens.
"Hazz, kom we moeten fans gaan ontmoeten buiten" hoor ik Liam zeggen, zuchtend loop ik mee. Gelukkig gaan we vanavond naar Griekenland, even lekker uitrusten en helemaal niks doen!
Toch blijf ik aan het leuke meisje denken terwijl ik met fans op de foto ga en met ze praat, zou ik haar ooit nog weer zien?
Ik hoop het.

Volgende dag.
Eindelijk in Griekenland!
We komen bij het appartementen complex aan waar we voor de rest van de zomer blijven, het ziet er super mooi uit!
Ik ben blij dat het niet echt zo'n hoog gebouw is met kamers maar het aparte huisjes en dan wel een zaal waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren want anders krijg ik zo'n opgesloten gevoel.
"Hé, die koffer komt me bekend voor" hoor ik Niall ineens roepen, hij stoot me gelijk aan "Ook hoe die erbij ligt" vult Louis lachend aan.
Dan zie ik haar zitten, Hilary.
Mopperend zoekt ze weer haar spullen bij elkaar en gooit het in de koffer, weer kijken we lachend toe hoe ze hem niet dicht krijgt.
"You know, I'd be fine with it if we keep meeting like this as long as I get to see you" zeg ik flirtend nadat ik weer naast haar op de koffer ben gaan zitten om hem dicht te doen.
"Thanks again" zegt ze lachend "See you around, I guess"
Met die woorden loopt ze weg, naar haar famillie die al op haar staan te wachten.
Glimlachend kijk ik haar na, hoe haar blonde haren dansen als ze loopt en hoe ze nog steeds op haar blote voeten rond huppelt.
Ik zucht, ontmoette ik maar eens zo'n meisje dat ook bereikbaar voor me zou zijn. Hilary woont overduidelijk in Nederland ofzo en valt vast niet op zo'n jongen als ik..

Reageer (1)

  • lizzystyles

    Gaaaaaauuuw verder! : )

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen