Foto bij Chapter One; Airport meeting.

"Niet zo snel mensen!" roep ik mijn ouders en broer na, die als een gek over het vliegveld lopen. "Hilary, ik hoop dat je je realiseert dat ons vliegtuig over een half uur naar Griekenland vertrekt en dat we dus haast hebben!" roept Bryson (broer) met de nadruk op haast "konden jullie daar geen rekening mee houden toen ik bedacht om hakken aan te doen?" zeur ik terwijl ik naar mijn 12 cm stilleto hakken kijk.
Ik trek ze uit en houd ze vast, terwijl ik met mijn andere hand mijn koffer mee sleep en mijn tas op mijn schouder probeer te houden.
Op mijn blote voeten ren ik over het vliegveld achter mijn ouders aan, plotseling hoor ik en klap en ik kijk achterom "Shit!" gil ik als ik zie dat mijn koffer is open geschoten en al mijn spullen over de grond verspreid liggen, ik gooi mijn schoenen neer en laat mijn tas erbij vallen.
Ik begin al mijn spullen bij elkaar te zoeken en gooi ze in de koffer, plotseling hoor ik gelach achter me, ik draai me om en zie de jongens van One Direction staan.
Ja, ik ben een redelijk grote fan maar dat heb ik nu geen tijd voor.
En trouwens, ze lijken me uit te lachen dus dan ga ik al helemaal niet zeggen hoe geweldig ik ze wel niet vind.
Ik prop al mijn spullen in mijn koffer en probeer hem dicht te doen "Hil, wat heb je nou weer gedaan?" hoor ik Bryson roepen, terwijl ik op mijn koffer ga zitten om hem dicht te krijgen.
"Niks, hij ging ineens open!" roep ik terug, geïrriteerd schuif ik heen en weer op mijn koffer maar het helpt niet.
"Let me help you with that" hoor ik een stem zeggen, ik kijk op en zie Harry Styles voor me staan.
Hij gaat naast me op de koffer zitten en klikt hem dicht, extra gewicht dat had mijn koffer dus nodig!
"Thanks" zeg ik snel en pak mijn hakken op, hijs mijn tas weer over mijn schouder en ren weg "What's your name?" "Hilary!" roep ik hem nog snel toe en ren dan door naar de gate waar ik heen moet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen