Schatteboutjes, jullie zijn amazing!

Ik sta te bevriezen voor haar deur, nooit gedacht dat het zo koud kon zijn. Ik trek mijn vest strakker om me heen en druk voor de 4de keer op de bel, ik weet dat ze thuis is! Ik hoor gevloek en gestommel op de trap en dan sleept ze de deur open. "Hallo." zeg ik zenuwachtig. Ze staart me met grote ogen aan en sleept me het huis in . "Wat doe jij hier zo vroeg?"
Ze bekijkt me nog eens goed en ziet hoe zielig ik er bij sta, de vochtige lucht had mijn haar nat en plakkerig gemaakt, mijn kaken zagen rood door de harde wind en mijn ogen stonden treurig.
"Wat is er?" vraagt ze dan, plots helemaal wakker terwijl ze me knuffelt.
"Ik mis je, May. Iedereen zegt dat Harry me flirt of playt. Ik weet niet. Er zijn te veel vragen." zucht ik in haar hals als ik haar stevig terug knuffel.
"Schat.. wat is er aan de hand?" vraagt een Ierse stem, die de trap afstrompelt, na verward het licht te hebben aan gestoken.
"Wat doe Louis hier?" vraagt hij verder. Ik lach naar hem, hem had ik ook al een tijd niet meer gezien, hij zag er goed uit. Hij en May lijken echt gelukkig.
"Louis heeft het een beetje moeilijk." lacht ze verdoezelend.
"Net of ik een besmettelijke ziekte heb." mor ik als snelle reactie tegen haar.
"Wat wil je dan dat ik zeg?" zucht ze, met haar ogen draaiend, maar toch leid ze me naar de woonkamer en duwt ze me suggestief in een zetel. Ze gaat naast me zitten en Niall gaat in de zetel over ons zitten.
"Is Harry echt zo'n flirt?" vraag ik haar, mijn benen zijn opgetrokken tegen mijn borstkas. Wil ik dit antwoord wel horen, wat als het Ja is?
Zou ik mijn oren moeten bedekken? Zodat ik dat vreselijke woordje niet hoed te horen?
Ze lacht naar me en schudt haar hoofd, maar toch lijkt ze niet helemaal vrolijk.
"Hij komt vaak zo over. Dat is ook zijn reputatie." Zegt ze zuchtend. "Maar ,wat als ik nu écht op hem val? Zijn we uberhaupt een stel? ik ben zo verward door hem."
Dat kan ik wel uitschreeuwen, het lijkt alsof hij niet weet wat hij wilt en ik weet niet eens of ik wel weet wat ik wil?

Reageer (6)

  • EstatedAmore

    Dit verhaal is echt goed, omdat het niet zo standaard is (:
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Salute

    Verder!! <333

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Jeetje...
    Snel verder!! xxx

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Awwww :c
    Snel verder!x

    1 decennium geleden
  • AudreyH

    nahw, arm ding. Hij moet gewon naar harry toe gaan en dan is Harry even lief en dan is alles goed :)*O*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen