Foto bij 7)Parijs

Hé, allerliefste Twilighters omdat ik jullie allemaal zo lief vind, krijgen jullie een cadeautje! Klik op deze link en laat onderaan een reactie over wat je ervan vind. En voor et geval dat jullie het niet leuk vinden is hier een nieuw hoofdstuk! Alsjeblieft! Lees ze!!!

Ik loop met Alice, Bella, Esmé, Renesmee en Rosalie over de Champs elysee en we zijn allemaal zwaar beladen met tassen. Het is een regenachtige dag in Parijs en daar maakte Alice natuurlijk meteen gebruik van. Gisteren maakten we met zijn allen een late avondwandeling en ik kan je zeggen Parijs is niet voor niets dé lichtstad. Madrid was mooi en zo maar we konden bijna nooit met zijn allen buiten dus dat was wel saai. Ondertussen zitten we aan onze laatste dag in Parijs, vanavond vertrekken we naar Rome. We strijken neer op een terras waar de jongens op ons zaten te wachten en ik zie een meisje met een barbiepop die rapunzel moet voorstellen en moet weer aan het sprookje van prinses Isabella denken.
"Bella? Weet je nog dat sprookje dat je me opstuurde?"
"Van prinses Isabella?" Ik knik. "Hoe liep dat ook alweer af?"
Bella wilt antwoorden, maar Alice houd haar tegen.
"Beter dan het haar te zeggen is het haar te laten zien." Alice's ogen twinkelen.
"Alice, dat meen je toch niet?" zegt Edward verontwaardigd.
"Wilde je soms beweren dat het niet zou lukken?" Alice kijkt zoals ze altijd kijkt als ze weet dat ze haar zin zal krijgen.
"Alice als we het zouden proberen zou het misschien wel lukken. Maar dat kunnen we niet maken," bracht Bella ertegenin. Iedereen lijkt te begrijpen wat Alice wilt doen behalve ik. Ik doe mijn best.
Laten zien...dan denk ik aan een film of een toneel...hier in Parijs waren uiteraart voldoende theaters, maar ik vermoed dat ik het niet in Parijs moet zoeken...maar in Rome.
"Het Colloseum? Wil je het opvoeren in het Colloseum?"
"Jep, en het gaat lukken ook." Haar toon duld duidelijk geen tegenspraak. En zo bespreken ze s'avonds hoe ze het allemaal moeten aanpakken terwijl ik mijn koffer inpak. De rest heeft hun koffers al gepakt dus het wachten was alleen nog op mij. Seth hielp me.
"Zo, binnenkort ga je naar 'Highschool' spannend." Ik haal mijn schouders op en moet even denken aan Lilly die me had verteld over de school waar ze heen zou gaan. Zou haar hele familie zo zijn als zij en ik?
"Ik weet nog goed dat ik voor het eerst naar het middelbaar ging," onderbrak Seth mijn gedachten.
"Leah zat me steeds te pesten. Je weet wel. 'Mijn kleine broer wordt groot' en dat soort dingen." Ik knikte glimlachend.
"Die zomer was ik de ene dag super blij en de andere dag was ik dan weer depri omdat ik over een enge leerkracht gehoord had. Hebben Edward en Bella je trouwens al vertelt waar je heen gaat? Mij wilde ze het niet zeggen omdat ik het anders tegen jouw zou zeggen voor ze het zeker wisten en-"
"Seth! Kalm aan. Je bezorgt jezelf nog eens wat door zo te stressen!" Onderbrak ik hem. Seth lijkt soms mijn emoties over te nemen. Wat ik soms heel leuk vind. Ook nu lijkt hij meteen door te hebben wat ik voel en laat hij me even alleen. Hij is de afgelopen paar jaren veranderd van mijn grote broer naar mijn beste vriend. Edward en Bella zijn onderhand praktisch mijn ouders. Niet zoals mama en papa dat waren maar toch. Emmet is net een grote broer en Rosalie zo'n tante die wel eens denkt dat ze mijn moeder is. Alice is de tante met de hopen kleren en cadeautjes. Esmé en Carlisle zijn een soort van oma en opa. Renesmee is als een zus en Jake is de gezellige oom. Jasper is...wel aardig, maar vaak afstandelijk. Weet je wat heel vreemd is?
Edward, Alice en Bella zitten nu in hun zesde jaar middelbaar en Emmet, Rosalie, Jasper, Renesmee, Seth en Jacob zitten in hun zevende. Sinds Bella Forks High verliet zijn er al bijna twaalf jaar verstreken. In die tijd doe je het middelbaar in Amerika drie keer. Hoe vaak hadden ze dat spelletje al herhaald voor Bella erbij kwam?

Reageer (2)

  • Aslansdaughter

    verder please
    love it(H)(H)
    -XxX- me

    1 decennium geleden
  • MeggieVamp18

    Snel verderrr
    Kudoo

    Xx meggie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen