Voor Liekje Elastiekje.

Lena Adriana Guardiola

‘Lena schiet nou eens op, we moeten zo gaan!’ schreeuwde papa naar boven, en dat terwijl ik nu al een half uur in de keuken zat. Ik bladerde door de krant en mijn oog viel op een foto van Sergio en mij.

Sergio Ramos gaat tegen een van DE regels in

Barcelona. Voormalig Real Madrid speler Sergio Ramos lijkt nu al een van de regels van zijn nieuwe coach te breken. Niemand mag met Guardiola zijn dochters Leoni en Lena daten, en gister is Ramos toch gespot met Lena, de dochter die zich meestal in de achterhoede houdt. Ze hadden het samen heel erg gezellig, zo te zien. Maar wat staat ze nu te wachten? Zal Sergio uit het team gezet worden omdat hij de liefde bij de coach zijn dochter heeft gevonden? De vraag is nu of deze regel niet bekend was bij de speler, off is dit juist met opzet gedaan, wil Sergio soms uit het team gezet worden?


Ik keek verbijsterd naar het krantenartikel. Één foto en direct ben ik zijn liefje? We zijn verdomme gewoon vrienden! ‘PAPAAA!’ gilde ik hysterisch. Ik hoorde iemand de trap op stormen, de idioot dat het is. ‘ Lena, waar ben je?’ hoorde ik hem verbaasd roepen. ‘Ja ik ben beneden, idioot!’ gilde ik. Papa stormde de trap af en liep verbaad de keuken in. ‘Hoe lang zit je hier al?’ vroeg hij verbaasd. ‘Zo ondertussen al zo’n drie kwartier.’ Zuchtte ik terwijl ik een blik op de klok wierp. ‘Oh. Oke. Maar wat was er nou aan de hand?’ vroeg hij verbaasd. ‘Kijk dan!’ zei ik en ik gooide de krant in zijn richting. Papa las het artikel vluchtig en keek me toen aan. ‘Maar het is toch niet waar?’ vroeg hij verbaasd. ‘Ja maar dan nog, ik vind het niet leuk.’ Mompelde ik en tranen sprongen in mijn ogen. ‘Ach lieverd toch, er is echt niks aan de hand. Het maakt niet uit.’ Zei papa en hij drukte een kus op mijn wang. ‘Droog je tranen en kom dan mee.’ Glimlachte hij. Ik liep langs de spiegel, fatsoeneerde mijn gezicht en liep toen naar buiten. Op naar mijn ‘straf’.

‘Ik heb met je school gebeld. Deze weken zien ze als stage, dus aan het einde moet je een stageverslag inleveren.’ Zei papa met een glimlach. ‘Oh oke.’mompelde ik en ik staarde naar buiten. Iedere normale tiener zou het erg vinden, maar een verslag schrijven vind ik niet erg om te doen. ‘Wat moet ik eigenlijk doen vandaag?’ vroeg ik terwijl ik met mijn nagels tegen het raam tikte. ‘Je mag sowieso met de warming up mee doen.’ ‘Ik heb geen spullen mee.’ Bracht ik er snel tegen in. ‘Je krijgt kleren van de club, zodat je dezelfde kleding als de jongens aan hebt. Schoenen, scheenbeschermers en een sport BH heb ik mee genomen. Oh en ook nieuw ondergoed en een handdoek.’ Glimlachte papa. ‘MOET IK BIJ DE JONGENS GAAN DOUCHEN?’ gilde ik. Papa keek me geïrriteerd aan. ‘Ik hoef niet doof te worden hoor, en er is nog een kleedkamer.’ Zuchtte hij. Oh ja, dat was ik even vergeten.

Ik had me al helemaal omgekleed en ik was klaar om het vel dop te gaan. Maar ik durfde niet. Ik durf Sergio en de anderen niet onder ogen te komen. Ik was vooral bang voor Sergio, wat zou hij zeggen? Ik werd uit mijn gedachten gehaald door een zacht geklop op de deur. ‘Binnen.’ Mompelde ik. Lionel kwam de kleedkamer in lopen en ging naast me zitten. ‘Waarom zo somber?’ vroeg hij zacht. ‘Ik durf niet.’ Mompelde ik en weer sprongen de tranen in mijn ogen. ‘Vanwege het kranten artikel?’ vroeg hij met een glimlach. ‘Maar hoe..’ ‘Ik lees ook de krant hoor.’ Glimlachte Lionel. Oke, serieus. Dat ik daar niet aangedacht had. ‘Sergio is niet boos of zo, je kunt gewoon mee gaan. Je hoeft je ook niet te schamen, deze kleding staat je sexy.’ Zei Lionel met een grijns en hij bekeek mijn lichaam eens goed. ‘Stomme Messi.’ Zei ik lachend en ik gaf hem een tik tegen zijn achterhoofd. Op naar de training!

Reageer (8)

  • Iloveyou09

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Meile

    Haha xD
    Me likes x33

    1 decennium geleden
  • Courage

    Gheghe, lieve Lio ^^
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • RealThing

    Ik hou van Lionel!
    Snel verder, was veel te lang geleden!
    X

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Supermooi geschreven Reina!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen